Műsorújság
RTL Most

Vigyázz, trükkök és mágikus átejtések várnak rád a hétvégén!

Mark Ruffalo és csapata, a Szemfényvesztők kétszer is benéznek az RTL Klubra, hogy elkápráztassanak mindenkit: a film első és második része is érkezik a tévéképernyőre! Hogy mikor? Segítünk!

Szó sincs szemfényvesztésről, két hétig most tényleg minden a varázsvilágról, valamint a zseniális trükkökről és megfigyelésükről szól majd!

Most hétvégén, augusztus 27-én máris kezelésbe vesznek minket a hírhedt mágusok, hiszen 19:55-kor kezdődik a Szemfényvesztők első része.

Hogy miről is szól az akciódús és látványos mozi?

A világ négy legjobb illuzionistája Merritt (Woody Harrelson) és Atlas (Jesse Eisenberg) vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan (Mark Ruffalo) és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma (Mélanie Laurent) értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz (Morgan Freeman) fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert (Michael Caine) is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.

A forgatás legalább annyira izgalmas volt, mint maga a történet, hiszen a színészek munkáját hivatalos bűvészek segítették, és a sztárok közül páran kifejezetten belejöttek a trükközésbe!

Dave Francóból például profi kártyadobáló lett, olyannyira, hogy akár egy egész szobán is – pontosan célozva – képes áthajítani egy ilyen kis lapot. Azonban a legveszélyesebb színésszé mégis Woody Harrelson vált, aki Mark Ruffalo szerint tényleg képes hipnotizálni másokat:

„Egyik este elmentünk valahova, és nem tudom, hogy igazából beledobtak-e valamit az italomba, vagy Woody hipnotizált… de történt valami.” – mesélte Ruffalo.


Hogy ebből mennyi igaz, azt valószínűleg sosem derítjük ki – hiszen Harrelson maga sem hagyhatja, hogy a titkait ország-világ megtudja –, mégis annyira sikeres lett az első mágikus kalandozásuk, hogy három év elteltével újra összeállt a banda egy újabb „csínyre”.

 


Egyetlen változás állt be csupán: Isla Fisher helyét Lizzy Caplan vette át a főszerepet női fronton, valamint a Harry Potter rajongók is a szívükhöz kaphattak, hiszen maga Harry, Daniel Radcliffe is elvállalt egy szerepet a folytatásban!

A második részt is megleshetitek az RTL Klubon, hiszen szeptember 3-án, 18:50-kor érkezik a folytatás! Hogy mi vár rád ebben a kalandban?

A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), és a karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) arra készülnek, hogy csőbe húzzák Walter Mabryt (Daniel Radcliffe), a zseniális számítógépes gurut. Ám Mabry egy lépéssel előttük jár, és erőszakkal kényszeríti a lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be, ha életben akarnak maradni. Nincs más választásuk, mint végrehajtani a példátlanul nehéz mutatványt. Da csak úgy tűnik, hogy nincs választásuk.

Legnézettebb videók