Műsorújság
RTL Most

Új karakterek a Hihetetlen család 2-ben!

Arról már hallottunk, hogy a Pixar ezerrel készíti a 2004-es első rész folytatását, most viszont már többet is megtudhattunk róla. Sőt, még rajzokat is kaptunk az újonnan érkező szereplőkről.

A 2015-ös Agymanók és a Dínó tesó után már kiderült, hogy a Pixar jó ideig nem tervez újabb önálló történeteket készíteni. Ez azt jelentette, hogy azokhoz a történeteikhez nyúltak, amelyek már bizonyítottak a mozikban. Ilyen volt a Némó nyomában folytatása, vagy akár a Verdák harmadik része is.

Az egyedüli újdonság – a folytatás tengerben – a Coco volt, azonban ez a meséjük nem gerjesztett akkora visszhangot, mint elődjei.

Az elkövetkező években viszont jön a Toy Story 4, valamint a Hihetetlen család 2 is!

A szuperhős család életét bemutató mese 14 év után kapja meg az újabb fejezetét, amit most is Brad Bird rendez majd. A direktor eddig szándékosan nem szeretett volna bármit is elárulni a cselekményről, pont emiatt hétpecsétes titokként őriztek mindent.

Most viszont kaptunk néhány morzsát!

Mr. Irdatlan, Nyúlányka, Szilánk, Fridzsiman és társaik már biztosan visszatérnek, a történet pedig kiemelten Nyúlánykával foglalkozik majd, aki egy új kampány élére áll, amellyel a szuperhősöket akarják visszahozni az emberek közé. Mindeközben Mr. Irdatlan otthon küzd a kicsi Jack-Jack növekvő erejével.

A stúdió ráadásul most közzétett pár rajzot az új karakterekről is.

Bob Odenkirk lesz Winston Deavor. Egy gazdag üzletembert, aki mindent megtesz azért, hogy a hősök visszatérhessenek.

Katherine Keener lesz majd Evelyn Deavor testvére. Az agy, a technikai zseni, aki mindenért felel a Deavor vállalatnál.

Egy újabb hőst is kapunk, Voyd személyében, akinek Sophia Bush kölcsönzi majd a hangját.

Illetve egy méltóság is érkezik: Ambassador hangját Isabella Rossellini adja majd.

A Hihetetlen család második része idén júniusban jön a mozikban!
 

Forrás: EW

Legnézettebb videók