Műsorújság
RTL Most

TOP 5: Ezek a kedvenc Sandra Bullock filmjeink

Az Oscar-díjas színésznőt sokáig próbálták beskatulyázni, és mindenki csak legyintett: ő csak a könnyed, szórakoztató szerepekre alkalmas. Mekkorát tévedtek. Jöjjenek most a mi kedvenceink!

Sandra Bullock rengeteg műfajban próbálta már ki magát, és miközben tény, hogy a könnyed limonádék állnak neki a legjobban – kifejezetten a humora miatt –, azt is bebizonyította már, hogy képes megújulni.

Most összegyűjtöttünk nektek öt olyan filmet, amelyek mindegyikében különböző árnyalatait mutathatta meg a színésznő – és nem mellesleg, imádjuk őket!

Aludj csak, én álmodom (1995)

A klasszikus romantikus vígjáték története nem is lehetne abszurdabb, hiszen arról szól, hogy egy metrójegyárus lány beleszeret valakibe, megmenti, majd a kómában fekvő férfi családjának azt hazudja, hogy ők bizony egy pár. Amennyire bugyuta, annyira imádnivaló. A szende Sandy Bullock az egyik nagy szerelmünk.

Átkozott boszorkák (1998)


Ez is a könnyedebb vonal egyik darabja, mégis Nicole Kidmannel, egy gyilkossággal, gyásszal megfűszerezett romantikus kaland ez, amiben ráadásul még varázsolnak is.

Kísérleti gyilkosságok (2002)

Ebben a filmben már a thrillerek felé vesszük az irányt, ahol két gyilkos tinifiú nyomába ered a nyomozót alakító Bullock. Nincsenek viccek, komoly nyomozás áll itt a középpontban és a mestermanipuláció. Slussz poén, hogy ennek a forgatása közben jött össze rövid időre Ryan Gosling és Bullock.

Két hét múlva örökké (2002)


Egy éven belül két teljesen másik stílusú filmre is volt ideje Bullocknak. A brit humor hercegét, Hugh Grantet az oldalára csapva alakítottak egy igazán lehetetlen párost. A kibírhatatlan főnök és a folyton rohangáló asszisztens közel sem lehúzós szövevénye ez a romantikus buborék.

A szív bajnokai (2009)

És a darab, amiért elnyerte a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat, és amivel végleg kilépett a „csak komikának való” színésznők skatulyájából. Erős, komoly üzenetet hordozó film ez, amiben Bullock teljesen átszellemült.
 

És akkor a legvégére jöjjön az 5+1, A beépített szépség. Ha létezik klasszikus, Bullock-alapdarab, akkor az bizony ez.

Ne felejtsétek el megnézni az FBI nyomozóból bombabővé avanzsáló Bullock történetet az RTL Klubon!
 

 

Legnézettebb videók