Műsorújság
RTL Most

Töltsd te is a hősökkel a hosszú hétvégédet!

Az RTL Klubon három napig minden a hősökről szól majd, nemcsak a képregények világába viszünk el titeket, de a legnagyobb nevek még a világ végétől is megmentenek minket. Összeszedtük, milyen filmeket nézz meg mindenképp a nagy pihenésben!

Már eddig is megszokhattuk, hogy az RTL Klubon a hétvégék is eseménydúsak, hiszen az utóbbi hetekben nemcsak az X-Faktor énekesei, de a Bosszúállók hősei is gondoskodtak róla, hogy minden este izgatottan üljünk a tévé elé.

A vasárnapok ezek után sem telhetnek másképp, hiszen a decemberi, óriási Star Wars premier előtt – 15-én jön Az utolsó jedik – mindegyik ikonikus részt megnézhetitek majd az RTL Klubon: vasárnaponként az elsőtől a hetedik részig, az összes Csillagok háborúját elhozzuk nektek!

Viszont ne szaladjunk ennyire előre, hiszen már a mostani hétvége is hősökben gazdag lesz!

Ma este például újra talizhattok Tony Starkkal, aki 20:40-kor pattan bele – immár másodjára – a Vasember gúnyájába: a Vasember 2-t a Film+-on nézhetitek meg!

A szombat ennél is sűrűbb lesz, hiszen az RTL Klubon egy másik bosszúállóval is űzhetitek az ellent: a Thor első része 18:45-kor kezdődik!

Nem emlékeztek miről szól? Segítünk:

Ezután pedig egy ikonikus sorozat szintén ikonikus része érkezik, jön a Mad Max negyedik felvonása, a főszerepben Tom Hardy-val és Cameron Diazzal!

A harag útja 21:05-kor jön az RTL Klubon!

Emellett, ha egy kis képregényes őrületre és Gotham sötét sikátoraira vágynátok, akkor a Film+-on megleshetitek Chris Nolan legendássá vált Batman-sorozatának első részét is, a főszerepben Christian Bale-lel!

A Batman: Kezdődik 20:30-kor jön a Film+-on!

Mivel az ünnepek miatt most hétfőn is bekuckózhatunk a takaró alá, van még egy potya napunk arra, hogy mozimaratont tartsunk! Szerencsére hétfőn is lesz miből válogatni!

Először az X-Men univerzumba kalandozhatunk el, hiszen délután, 15:50-kor máris becsatlakozhatunk Farkashoz és X Professzorhoz, hiszen jön az X-Men - A kívülállók!

Ezután a Thor második részét leshetjük meg az RTL Klubon. A Sötét világban Thor nemcsak a világunkat próbálja majd megmenteni, de szerelme Jane Foster életét is. Hogy hogyan? Íme a sztorija:

A Thor: Sötét világ 18:45-kor kezdődik!

Miután az asgardi hőssel letesszük a mjölnirt, tovább folytatódik az akció, hiszen Dwayne Johnson is bajba kerül. A Törésvonal című blockbusterben ő is azért küzd majd – 20:55-től –, hogy megmentse a világunkat a végső katasztrófától!

Nem vicceltünk, amikor azt ígértük, hogy izgalmas hétvégi programokkal várunk titeket! Nektek melyik a kedvenc hősötök a fenti fickók közül?

Legnézettebb videók