Műsorújság
RTL Most

Szombaton Ryan Gosling szállja meg a tévéképernyődet!

És ennél nem is lehetne mára jobb hírünk! A tavalyi év egyik legviccesebb fekete komédiája érkezik a Film+ műsorára, amelyben a fent említett Gosling mellett Russell Crowe felel még a jókedvünkért.

Minden összeesküdött ellened? Nincs ötleted, hogy mit is nézhetnél szombat este? Ne aggódj, segítünk!

A Film+ műsorán egy igazi premier vár rád, hiszen a Rendes fickók, amelyben Ryan Gosling és Russell Crowe közösen vállalták a főszereplői státuszt, most végre a tévében is látható lesz!

A 2016-os vígjáték egy igazi fekete komédia, ami nemcsak a Halálos fegyver-filmek rendőrduó hangulatát idézi meg, de a Shane Black rendezőtől megszokott sötét humor is fontos magját képezi. Olyan filmeket kaphattunk már tőle például, mint a Durr, durr és csók vagy éppen a Vasember 3. része, emellett pedig még a Halálos fegyver-filmekhez is van némi köze.

Hogy miről is szól a történet? Íme:

Jackson Healy (Russell Crowe) és Holland March (Ryan Gosling) két tökös és nagypofájú Los Angeles-i nyomozó. Igaz, Jackson inkább csak verőlegény, míg Holland a világ leggázabb detektívje, de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jó nők érdekében. Elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd Judith Kuttner (Kim Basinger), a titokzatos és csinos bírónő kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát (Margaret Qualley) próbálják előkeríteni. Hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügyébe tenyereltek bele, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java.

A Rendes fickók 22:50-kor kezdődik a Film+-on!

Legnézettebb videók