Műsorújság
RTL Most

Saját filmet kaphat az Ezüst Utazó

A karakter egyszer már szerepelt a 2007-es Fantasztikus Négyes moziban, most pedig úgy tűnik, hogy egy igazi sztár író segítségével önálló filmben is feltűnhet majd a Marvel kozmikus hőse.

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a Disney felvásárolta a Foxot – és ezzel együtt olyan Marvel-karakterek jogait, mint a Fantasztikus Négyes, vagy az X-Men –, a stúdió továbbra is napirenden tartja a már bejelentett projektjeit, ráadásul újabbakat is tervezgetnek.

Korábban már keringtek hírek egy X-Force moziról, amiben Deadpool és Kábel lennének többek között a főszereplők, szó esett egy önálló Kitty Pride, illetve egy Gambit filmről is, most pedig a Marvel kozmikus színterének egyik legnagyobb hőse, az Ezüst Utazó is fellépdelhet a vászonra, ezúttal főszerepben.

A karakter 1966-ban, a Fantasztikus Négyes 48. számában debütált, mint a bolygófaló teremtmény, Galactus hírnöke. Az utazó azóta hatalmas utat tett meg (tudjátok, mert uta..., áh, hagyjuk.), és mostanra már ő is inkább a hősök sorait gyarapítja, mintsem a gonosztevőkét.

Mivel a karakter több mint ötven éve rója az univerzum szegleteit, így bőven van elmesélésre érdemes történet róla. Ráadásul bíztató jelnek tűnik, hogy a forgatókönyvet napjaink egyik legtehetségesebb képregényírója, Michael K. Vaughan jegyzi. Többek között neki köszönhető a kultikus Lost több epizódja is, illetve a Daredevil sorozaton is dolgozott.

Persze mire az Ezüst Utazó-mozi megvalósul, addigra a Marvel már bőven a negyedik fázisát tapossa majd filmek terén, szóval még azon sem lennénk meglepődve, ha idővel a Galaxis őrzőivel is kapcsolatba kerülne a karakter.

Forrás: THR

Legnézettebb videók