Műsorújság
RTL Most

Romkom rajongók figyelem! Hatalmas kedvencünk kap folytatást!

Mielőtt azt hinnéd, hogy megint valami borzalmas franchise-ról van szó, megnyugtatunk, ettől neked is jobb kedved lesz, sőt tutira már most beváltanád a mozira a jegyed!

Úgy tűnik, még van remény! Hiszen Ethan Hawke nemrég egy interjú során kotyogta el, hogy bízik abban, hogy Céline (Julie Delpy) és Jesse (Ethan Hawke), azaz a Mielőtt trilógia párosának még van jócskán a tarsolyában. A színész állítólag már össze is ült filmbeli kolléganőjével, Delpyvel, valamint a rendezővel, Richard Linklaterrel is.

Ez pedig nem mást jelent, mint hogy hamarosan kaphatunk egy negyedik részt is!

Mi nem is csodálkozunk, hiszen a kultikus romantikus történetek világszerte nagy sikert arattak. Ráadásul nekünk személy szerint az egyik nagy kedvencünkről van szó, így már csak, abban bízunk, hogy Delpy is rábólínt, ahogyan a filmek rendezője, Linklater is vállalja majd negyedik fejezet irányítását.

Nos, a Mielőtt trilógia, mindhárom része között eddig kilenc év telt el, így gyanús, hogy a 2013-as Mielőtt éjfélt üt az óra után még legalább öt évünk van, arra hogy megkapjuk a legújabb filmet. 

„Jesse-n kilenc évente kellett dolgoznom, mikor legelőször eljátszottam huszonöt éves voltam, amikor pedig legutóbb, akkor negyvenegy, mondhatni együtt nőttünk fel, szerves részei lettünk egymás életének!” - nyilatkozta a színész.

Egyébként Hawke pár éve még azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy folytassák a Mielőtt-filmeket.

Ennek ellenére egyre jobban reménykedhetünk, hogy  2022-re mégis kapunk egy újabb sztorit kedvenc párosunkról!

Forrás: indiwire.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók