Műsorújság
RTL Most

Robert Downey Jr. lesz Dr. Dolittle!

Már írtunk róla, hogy igazán meglepő szerepet vállalt el az egyik legismertebb Marvel hős. Most azonban az is kiderült, hogy mekkora sztárokat kap majd maga mellé. Eléggé meglepő a szereposztás, figyeljetek!

A „The Voyage of Doctor Dolittle” lehet a színész nagy ugrása, hogy végre kikeveredjen egy kicsit az állandósult Vasember-őrületből. Régóta mondogatja már, hogy felakasztaná már vas gúnyáját, és úgy tűnik, eléggé szélsőségesen próbál meg eltávolodni tőle.

A tömegek valószínűleg Eddie Murphy főszereplésével ismerhették meg a híres – állatokkal beszélő doki – karakterét, azonban nem szabad elfelejteni, hogy akad itt egy 1967-es előd is, amelyben Rex Harrison volt a főszereplő, és nem mellesleg két Oscart is begyűjtött.

A Robert Downey-féle verzió állítólag az eredeti Hugh Lofting által megírt könyvekből építkezik, így valószínűleg az 50 évvel ezelőtti mozihoz hasonlít majd jobban.

Már önmagában az is nagy szó, hogy Downey elvállalt egy ilyen szerepet, de az még meglepőbb, hogy milyen nevek lesznek a társai ebben a kalandban. Antonio Banderas – ő lesz Downey nemezise – és Michael Sheen már biztosan kiemelt szereplők lesznek mellette, nemrég viszont az is kiderült, hogy kik adják majd a beszélő állatok hangját a filmben.

Az újra felélesztett Pókember-filmek sztárja, Tom Holland is beugrik mentorához egy kicsit, és mellette feltűnik még (pontosabban felharsan) majd Emma Thompson és Ralph Fiennes hangja is. És itt még nincs vége a névsornak, hiszen feltűnik még a moziban Oscar Isaac, Olivia Wilde és Annette Benning is.

És mindenki megnyugodhat, a tervek szerint nem csak egy részt terveznek, hiszen egy új franchise-t szeretnének felépíteni, amivel Downey ismét elkötelezheti magát jó időre.

A film 2019 májusa helyett már áprilisban debütálhat a mozikban!
 

Forrás: Screenrant 

Legnézettebb videók