Műsorújság
RTL Most

Őrület! Végre ez a Marvel hős is filmet kap?

A Bosszúállók között rengeteg erős karakterrel találkozhattunk már, azonban eddig még nem kapott mindegyikük önálló mozifilmet. Most viszont úgy tűnik, a stúdió nagy lépésre szánta el magát.

Nyolc évvel azután, hogy először találkozhattunk Fekete Özveggyel a nagyvásznon – pontosan a Vasember 2-ben –, mostanra jutott el a Marvel odáig, hogy lépjen a kém ügyében. Végre önálló bevetésre indulhat!

A stúdió állítólag már elhatározta magát a kérdésben, és fel is kérték Jac Schaeffer-t a forgatókönyv megírására.

A Scarlett Johansson főszereplésével – elvileg most már tényleg elkészülő – mozi lenne a Marvel második női főszereplős blockbustere a Marvel Kapitány után, amelyben az Oscar-díjas Brie Larson is szuperhős gúnyát húz majd.

Valószínűleg a DC sikerei is felerősíthették bennük, hogy idővel szükség lesz nagyobb hangsúlyt fektetni a női hősökre, hiszen a Csodanő mindent bezsebelt a mozikban, Gal Gadot pedig azóta is fürdőzik a rajongók imádatában. Ami a DC-t megmentette a totális lebőgéstől – a Batman Superman ellen és az Öngyilkos osztag sem hozták az elvártat –, az a Marvelt egy még magasabb szintre is tornázhatja (ha jól csinálják).

Romanov ügynök első feltűnése óta szilárd alapja lett a Bosszúállók csapatának, és a már 6 filmben is bizonyította, hogy simán bírja a férfiak tempóját. A hatodik küzdelmük, az Infinity War első része májusban érkezik a mozikban.

Az előzetesétől eldobtuk az agyunkat. Ti is?

Legnézettebb videók