Műsorújság
RTL Most

Nézz bele velünk a Tökéletes hang harmadik részébe!

Úgy látszik, ez a nap az exkluzív tartalmakról szól, a Deadpool után most a Pitch Perfect munkálataiba is beleshetünk. A készítők kiadtak egy különleges előzetest, amiben bevisznek minket a folytatás kulisszái mögé.

Ha eddig amiatt aggódtál volna, hogy mi lesz a Pitch Perfect harmadik fejezetével és a Bellákkal, akkor most minimálisan megnyugodhatsz: befejezték a film forgatását, így az acapella csapatról szóló vígjáték tutira megérkezik decemberben a mozikba.

Persze, nem szabad tagadni: még mindig bennünk van a félsz, hogy ez a rész nem lesz az igazi. Eleve több sebből vérzik az egész történet: viszonylag hamar (lehet, hogy túlságosan hamar) ugrottak bele a felvételekbe, ami felvetheti annak az esélyét, hogy a forgatókönyv nem a legkidolgozottabb. Másrészt a második rész rendezője – és állandó szereplője –, Elizabeth Banks visszalépett a rendezői feladatoktól, arra hivatkozva, hogy túlságosan sok dolga mellett, ez már nem fér bele a napirendjébe – persze producerként és szereplőként továbbra is segíti a projektet. Így egy új rendezőnőt kaptunk, Tris Sie személyében (nyugi, a főszereplők visszatérnek).

Most ráadásul egy érdekes elő-előzetest is kaptunk a filmről, ami nem a hagyományos értelemben vett trailerek közé tartozik, hiszen inkább egy extra videónak számít, ami a kulisszák mögé kalauzolja a nézőket, a színészek és a rendező kommentárjaival. A történetről annyi derül ki csupán, hogy a Bellák világkörüli koncertturnéra indulnak és akcióban is bőven lesz részük: vízbe ugrálnak, kutyákkal harcolnak… mi lehet ebből?

Úgy tűnik, hogy a második részben még magasabbra emelt őrület csak tovább fokozódik!

Ami azonban talán a leginkább érdekel mindenkit, az a dal szekció! Ebből azonban semmilyen ízelítőt nem kapunk a lányoktól, mivel a hangsúly most tényleg a „bekukucskáláson” és a kommentárokon van.

Mindenesetre érdekes betekintést kapunk így is a harmadik Tökéletes hang-ba!

Nézzétek:

Legnézettebb videók