Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10.20.)

Mesék, poénos ökörködések, tündérmesék és jövőbe látó akciófilmek, ezek ma este mind ránk várnak. Jön A holnap határa, a Hamupipőke, sőt a Bukós szakasz is. 

Alvin és a mókusok 2.


Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy csinos mókuslányokból álló rockbanda...

Mikor? RTL Klub 15:50

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Bukós szakasz


Frank Ponch (Michael Pena) FBI-ügynök körül mindig nagy a zűrzavar, és egy balhé miatt kényszerszabadságra küldik Kaliforniába az újonc rendőrök mellé. Jon Baker (Dax Shepard) lesz a társa, aki a kiképzésen minden teszten megbukott, viszont lelkizésben verhetetlen. Frank hamarosan szembesül Jon érzelgős lelkivilágával, és rájön, milyen pusztító erővel bír a társa. Bár Jon többször is fejjel megy a falnak, még így is több esze van, mint rangosabb társainak. Ráadásul született motoros, aki vissza akarja szerezni a feleségét és az önbecsülését, amit kaszkadőrként elveszített. Frank félreteszi lesújtó véleményét, és felkarolja különc társát, akivel megoldják az évszázad bűnügyeit két motoros hajsza között.

Mikor? RTL Klub 21:25

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Köntörfalak


Amikor két ember találkozik, akaratukon kívül is hatással vannak egymásra, a hatás változásokat eredményez, és sosem lehet tudni, milyen drámai fordulatot vesz az élet. Akár a következő pillanatban. Zoli (Elek Ferenc) és Eszti (Tompos Kátya) találkozása végzetesnek bizonyul. Felfogásuk, gondolkodásmódjuk merőben eltér a másikétól, mégis úgy döntenek, hogy adnak egy esélyt maguknak. Amikor egymásra hangolódnak, váratlanul megjelenik Eszti bátyja, és felfed egy régi titkot.

Mikor? RTLII 23:00

​​​​​​​Nézd meg itt az előzetesét!​​​​​​​

 

Hamupipőke


A fiatal Ella (Lily James) szeretettel fogadja új mostohaanyját (Cate Blanchett) és lányait. Ám amikor apja meghal, mostohája és gyerekei arra kényszerítik, hogy szolgáló legyen. Mindezek ellenére Ella nem adja fel a reményt és mindig édesanyja utolsó szavait hallja: légy bátor és kedves. Egy nap találkozik Károllyal (Richard Madden) az erdőben, akiről nem is sejti, hogy herceg. Amikor a királyi udvar meghívja a birodalom összes hajadonját a bálba, Ella is készülődni kezd, abban bízva, hogy újra találkozhat a férfival. Ám gonosz mostohája megakadályozza. A tündér keresztanyja (Helena Bonham Carter) azonban a segítségére siet a nemes szívű lánynak.

Mikor? Cool 20:55

 

A holnap határa


​​​​​​​Bill Cage (Tom Cruise) katona, de eddig elkerülte a veszélyt. Amikor váratlanul mégis bevetik az idegenek elleni ütközetben, hamar hősi halált hal. Az egyik földönkívülivel való közvetlen érintkezés miatt azonban feltámad, és egy időhurokba kerül. Kénytelen számtalanszor végig élni ugyanazt a pokoli küzdelmet. Ám az esélyei egyre jobbak, különösen, amikor meggyőzi a legendás Angyalt (Emily Blunt), még az is lehetővé válik, hogy ne csak magát mentse meg, hanem az egész emberiséget.

Mikor? Film+ 20:50

​​​​​​​Nézd meg itt az előzetesét!​​​​​​​

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók