Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (04.21.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Rendőrakadémia 3. - Újra kiképzésen

Mahoney, Hightower, Tackleberry és a többiek visszatérnek, hogy eleget tegyenek életük egyik legfontosabb megbízatásának és megpróbálják megmenteni az akadémiát. Az állam nehéz anyagi helyzete ugyanis arra kényszerítette a kormányzót, hogy a két rendőrakadémia közül az egyiket zárassa be. Hogy melyiket éri el a szomorú vég, azt egy szigorú vizsga alapján akarják eldönteni. Kérdés, hogy a jólelkű Lassard kapitány, aki hajlamos volt boldog-boldogtalant örömmel fogadni intézményében, vajon most képes lesz-e megmutatni a vetélytársaknak, hogy a sokszor idétlen, kétbalkezes kadétokból képzett zsaruk csodákra is képesek. Ebben próbál meg segíteni neki a már végzett kadétok csapata, akik igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az ellenfél alattomos tervei meghiúsuljanak és segítségükkel a friss újoncok megvédjék az iskola jó hírét.

Mikor?

RTL Klub 16:00
 

Star Wars VII. rész - Az ébredő erő

Luke Skywalker (Mark Hamill), az utolsó élő jedi eltűnt. Őt keresi Kylo Ren (Adam Driver), az Első Rend zsarnoki vezetője, és az Új Köztársaságért harcoló ellenállók is. Az ellenállók pilótája, Poe Dameron (Oscaar Isaac) kijuttatja egy kis robotba rejtve a térképet, mely Luke nyomára vezethet, és az összezavarodott rohamosztagos, Finn (John Boyega) segítségével megszöknek a rajtaütés elől. A robotra Rey (Daisy Ridley) talál rá a sivatagban, s ez a találkozás mindent megváltoztat az Erő egyensúlyában. A változás Han Solót (Harrison Ford) is eléri, aki az Ezeréves Sólyommal élete legveszélyesebb kalandjára vállalkozik.

Mikor?

RTL Klub 18:55
 

Adaline varázslatos élete

A huszonkilenc éves Adaline (Blaake Lively) csodával határos módon túléli az autóbalesetét. Miután felgyógyul, hamarosan rádöbben, hogy a balesetnek köszönhetően nem öregszik tovább. Majdnem nyolcvan éven keresztül őrzi a titkát, tízévente személyazonosságot vált a lelepleződéstől félve. Ám találkozik Ellis Jonesszal (Michiel Huisman), a karizmatikus tudóssal, akiért hajlandó lenne feladni a folytonos menekülést. Ellis családjában azonban nagy meglepetés éri. Ellis apja, William (Harrison Ford) ugyanis felismeri őt, és Adaline úgy érzi, számára nem marad más kiút, mint megint elszökni.

Mikor?

RTL Klub 21:55
 

Szerelmünk lapjai

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.

Mikor?

RTLII 18:40
 

Váratlan szépség

 

 


Howarddal, a sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától, már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt, de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri.

Mikor?

Cool 21:00
 

Kincs, ami nincs

Alan (Terence Hill) kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy térképet, amely egy közeli szigeten kincset jelöl. De hogyan jusson oda? Elrejtőzik Charlie (Bud Spencer), a kalandor hajóján, és becsapva az iránytűt, a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, ám hamarosan mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek kiúszni a szigetre, ahol összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám királynővel és csinos lányaival, akik elvezetik őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy a mesés kincset Kamasuka (John Fujioka), a második világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi.

Mikor?

Film+ 18:20
 

A hobbit: Smaug pusztasága

Zsákos Bilbó (Martin Freeman), a mágus Gandalf (Ian McKellen) és a Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) vezette tizenhárom törp folytatja útját a Magányos Hegyhez, hogy visszaszerezzék Erebort, a törpök mágikus királyságát, ahol most a gonosz sárkány, Smaug az úr. A Ködhegységen túljutva a Bakacsinerdő felé indulnak, ám Gandalf váratlanul távozik. Az erdőben óriáspókok támadják meg őket, ráadásul a törpök fogságba esnek. Úgy tűnik, a küldetés elbukik, ám Bilbó mindent elkövet, hogy kiszabadítsa barátait.

Mikor?

Film+ 20:30
 

A 23-as szám

23 másodperc alatt járja a be a testet a vér. A 23 hordozza minden misztikus szám között a legtöbb titkot. Walter Sparrow (Jim Carrey) életét teljesen felborítja egy könyv, aminek úgy tűnik, ő a főszereplője. Már ez is elég különös, de még furcsább az, hogy mintha a történet szerzője nemcsak a múltját, hanem a jövőjét is pontosan ismerné. Közeledik az utolsó fejezet, és Walter napjai meg vannak számlálva.

Mikor?

Film+ 23:40

Legnézettebb videók