Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Vasárnap (12.22.)

Ezekkel a filmekkel várunk titeket vasárnap este!

Hókölykök


Az öt szertelen kölyökkutya nem tud ellenállni a fagyis kocsinak, aminek súlyos következményei lesznek. Alaszkában kötnek ki, távol szerető gazdáiktól. Esélyük sincs hazajutni, ám szerencséjükre belebotlanak Adambe (Dominic Scott Kay) és kedvenc kutyájába, Sashtába, akik a közelgő szánhúzó versenyről álmodoznak. A öt aranyos kölyök úgy dönt, hogy segít Adamnek, ám fogalmuk sincs a szánhúzás fortélyairól. Sashta, a még apró, de vezérnek termett husky a legendás Talonhoz fordul segítségért. Hajmeresztő kiképzés után megkezdődik a verseny, ahol fondorlatos és néha tisztességtelen módszerekkel küzdő ellenfelek fogadják őket. De a nagy próbatétel csak ezután kezdődik, hosszú ugyanis az út hazáig.

Mikor? RTL Klub 13:40

 

Egy bogár élete


Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük. Évről évre elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének egy részét, így a boly épphogy csak kihúzza tavaszig. Fürge, a kis feltaláló kifejleszt egy gépezetet, amivel felgyorsul a munka, ám ehelyett az összes élelmet elveszítik. Atta hercegnő a nyár végéig kap haladékot a sáskáktól. Fürge bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik, akik közönség reményében örömmel játsszák el a hősök szerepét.

Mikor? RTL Klub 15:40

 

A szépség és a szörnyeteg


A gyönyörű Belle (Emma Watson) rajong a regényekért, amiért kicsit különcnek tartják a városban. Apja mindig a kedvében jár, és minden alkalommal, amikor hosszú útra indul, hoz egy szál rózsát a lányának, Bell ezúttal is csak egy rózsát kér, ám nem is sejti, hogy kívánsága milyen következményekkel jár. Apja viharba keveredik, és egy elrejtett kastélyban köt ki. Miután letép a kertben egy rózsát, a kastély ura, az elátkozott herceg (Dan Stevens) félelmetes szörnyalakban súlyos árat követel. Belle magára vállalja, és beköltözik a félelmetes kastélyba. Félelmeit leküzdve Belle összebarátkozik az elvarázsolt személyzettel, akik abban bíznak, hogy a lány még időben feloldja az átkot. Ám a hozományvadász Gaston (Luke Evans) szemet vet Belle-re, és ravasz tervet eszel ki.

Mikor? RTL Klub 19:00

 

Apád-anyád idejöjjön!


A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie (Lindsay Lohan) megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket (Natasha Richardson, Dennis Quaid). A tervet azonban veszélyezteti Meredith (Elaine Hendrix), a papa csinos és nagyravágyó barátnője.

Mikor? RTL Klub 21:45

 

Egy kis szívesség


Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló vlogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik, és az aggódó Stephanie vlogja olvasóihoz, valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Mikor? RTLII 21:00

 

Kong: Koponya-sziget


A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan paradicsomnak látszik. Ám a látszat csal, a sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak.

Mikor? Film+ 20:40

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók