Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (10.03.)

Ma este jön a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, A tenger szívében és a Taxi 5! Felkészültetek a mozizásra?

A tenger szívében
 


A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes-óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen vizeknek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a dél-amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük. Owen Chase (Chis Hemsworth) hamarosan szembesül a ténnyel, hogy a hatalmas távolság és az ámbráscet semmi ahhoz a veszélyhez képest, ami a legénységet fenyegeti. A kimerült, reményvesztett emberek egymás ellen fordulnak.

Mikor? RTL Klub 15:20
 

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
 


Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) sorra érik a balszerencsés események. A mindenki által rettegett Salazar kapitány (Javier Bardem) és gyilkos szellemkalózai megszöknek az Ördög Háromszögéből, és csak egy cél vezérli őket. Végezni akarnak minden egyes kalózzal, különösen Jackkel. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a gyönyörű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével.

Mikor? Film+ 20:30
 

Rossz anyák karácsonya
 


A tökéletes karácsony minden anyuka álma és rémálma. Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) azonban feladják a lehetetlen küldetést és fellázadnak. A túlhajszolt trió úgy dönt, hogy idén magasról tesz a karácsonyi felhajtásra, rohanásra és idegösszeomlásra. A terv majdnem beválik, amikor megjelennek az anyák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines), akik a tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódtak. A két világ hamarosan összecsap, és elszabadulnak a rénszarvasok.

Mikor? RTLII 21:00
 

Taxi 5.
 


A párizsi szuperzsarut, Sylvaint (Franck Gastambide) akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert exfelügyelő (Bernard Farcy) idegeit és rettegésben tartják a várost. Nem akármilyen segítséget kap, Daniel, az autóversenyzőket megszégyenítő taxis unokaöccsét. Eddy (Malik Bentalha) azonban Marseille legrosszabb sofőrje, aki történetesen a zseniális Daniel legendás fehér taxijának az örököse. A dühös Sylvian és Eddy, a rettegett taxis közös erővel állják el a Ferrarik útját.

Mikor? RTL Klub 21:05
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók