Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (03.21.)

A szombati filmmaraton már délután elkezdődik A szépség és a szörnyeteggel, majd lesz itt Johnny Depp, Piedone, Négyen egy gatyában és sok más finomság!

A szépség és a szörnyeteg
 


A bájos és okos Belle-t üldözi szerelmével a jóképű, de durva Gaston. Egy nap Belle apját elrabolja a környéken magasodó kastélyban lakó, rettegett szörnyeteg, és váltságdíjként a lányt kéri. Belle gondolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába. Ahogy telnek a napok, úgy ismeri és szereti meg egyre jobban a jólelkű és nemes gondolkodású szörnyeteget. A kölcsönös vonzalmat kialakulásának útját persze a szörnyeteg kastélyának életre kelt tárgyai is segítik. A különös pár szerelme azonban nincs biztonságban, mert a bosszúéhes Gaston hadjáratot indít a szörnyeteg ellen.

Mikor? RTL Klub 16:15
 

Nincs kettő négy nélkül
 


Greg (Bud Spencer) és Eliot (Terence Hill) egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, a Coimbra fivéreket, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig.

Mikor? RTL Klub 21:00
 

Éjsötét árnyék
 


A fiatal Barnabas (Johnny Depp) vezeti családja hatalmas birtokát. Gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Ám elkövet egy hibát, összetöri egy boszorkány szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Két évszázaddal később Barnabast véletlenül kiszabadítják sírjából. A férfi visszatér a régi birtokra, és találkozik lezüllött utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét, kerül, amibe kerül.

Mikor? RTLII 20:40
 

Utazás a Föld középpontja felé
 


Trevor Anderson (Brendan Fraser) professzor az unokaöccse, Sean (Josh Hutcherson) és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah (Anita Briem) oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti titokzatos világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.

Mikor? Film+ 21:00
 

Négyen egy gatyában
 


A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul!

Mikor? Cool 18:15
 

Apád-anyád idejöjjön!
 


A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie (Lindsay Lohan) megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa (Dennis Quaid) csinos és nagyravágyó barátnője.

Mikor? Cool 20:30

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók