Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (11.02.)

Ma este folytatódik A galaxis őrzői a Film+ műsorán, de lesz még itt Anyák elszabadulva, Coming out és Még zöldebb a szomszéd nője is!

Még zöldebb a szomszéd nője


Az még mindig egymást heccelő két öreg kópé, John (Jack Lemmon) és Max (Walter Matthau) újabb kalandokba keverednek, amikor a városba érkezik a csodálatos Maria (Sophia Loren), hogy éttermet nyisson. A két „öreg harcos” mindent megtesz, hogy megkeserítsék egymás életét, és persze a még csak hallomásból ismert tulajdonosnőét is. Ám Max szívét első látásra megdobogtatja a gyönyörű Maria asszony (Sophia Loren).

Mikor? RTL Klub 15:40

 

Anyák elszabadulva


Négy anya elhatározza, hogy összehoznak maguknak egy vacsorapartit, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak kicsit. A frissen elvált Jamie (Molly Shannon), a szuperanyu Melanie (Bridget Everett), a stresszbomba Emily (Katie Aselton) és a társadalmilag kirekesztett barátnője, Kate (Toni Collette) éjszakája katasztrofálisan indul, de a karaoke és egy cuki bárpultosnak, Luke-nank (Adam Levine) köszönhetően felejthetetlenné válik. A négy különböző nő rájön, több közös van bennük, mint az anyaság és a férfiak.

Mikor? RTL Klub 23:00

 

Coming out


A rádiós műsorvezető Erik (Csányi Sándor) az egyik legismertebb magyar homoszexuális személyiség. Nyíltan vállalja másságát, és küzd a homoszexuálisok jogaiért. Az elmúlt öt évben Erik boldog párkapcsolatban élt a kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), és most arra készül, hogy összeházasodnak. Egy baleset következében azonban szokatlan változást észlel magán: vonzódni kezd a kezelőorvosához, a doktornőhöz, aki elgázolta. A kórházból kikerülve zavarodottsága fokozódik, a nők teljesen a hatalmukba kerítik.

Mikor? RTLII 23:15

 

A galaxis őrzői vol. 2.


Peter (Chris Patt) és ütődött csapata, a galaxis őrzői kiváltják fogságából Nebulát, Gamora (Zoe Saldana) testvérét, akire hatalmas vérdíjat tűztek ki. Az őrzők mennének is a Xandarra felvenni a pénzt, ám ekkor a Sovereign flottája rajtuk üt, mert Mordály ellopott tőlük pár értékes elemet. A csapat túléli az egyenlőtlen hajszát, köszönhetően egy különös idegennek, aki likvidálja a teljes ellenséges flottát. Hamarosan kiderül, hogy a rejtélyes fickó Ego (Kurt Russell), aki nem más, mint Peter apja. Ego isteni képességeivel elbűvöli Petert, aki végül Gamorával és Drax-szal (Dave Bautista) leszáll Ego bolygóján. Ám a családi idill nem tart sokáig, Ego asszisztense, Mantis ugyanis felfedi a szörnyű tevet, ami Peterre és barátaira vár.

Mikor? Film+ 20:20

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók