Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (10.12.)

Ma este igazi kasszasikerek jönnek az RTL csatornáin: jön A hobbit befejező része, a Holtodiglan Ben Affleck főszereplésével és még a Star Wars egyik nagy sikerű spin-offja is beköszön.

A hobbit - Az öt sereg csatája

 

Zsákos Bilbó (Martin Freeman) és a törpök visszahódítják otthonukat Smaugtól. A visszaszerzett kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) teljesen megváltozik és szembe fordul szövetségeseivel. Eközben Szauron orkok seregét indítja útnak a Magányos Hegy ellen. A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. Bilbó az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Mikor? RTL Klub 12:05

 

Holtodiglan


Amy (Rosamund Pike) és Nick (Ben Affleck) az ötödik házassági évfordulójukra készülnek. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nick keze van a dologban, ráadásul hazugságaival és furcsa viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo (Carrie Coon) bízik benne.

Mikor? RTL Klub 23:35

 

Nejem, nőm, csajom

Helgának (Schell Judit), a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószoba küszöbén. Szilvi (Lovas Rozi), a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Vera (Gubik Ági) nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Flóra (Tompos Kátya) pedig nyomozni kezd hittantanár férje után. Négy nő különböző élethelyzetben, de hasonló problémákkal.

Mikor? RTLII 23:00

 

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet


A Lázadók egy csoportja lehetetlen küldetésre vállalkozik. Megpróbálják ellopni a Birodalom szigorúan őrzött bázisáról a Halálcsillag tervrajzait. A pokoli szerkezetét, amely aktiváláskor teljhatalmat biztosít az uralkodónak az egész galaxisban. Jyn Erso pilóta (Felicity Jones) számára különösen fontos ez a küldetés, ugyanis apja a Halálcsillag főtervezője. Ám míg mindenki árulónak gondolja, addig Jyn biztos benne, hogy apja áldozat és fogolyként kényszerítik a munkára.

Mikor? Film+ 20:20

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók