Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (10.05.)

Ma este egy messzi-messzi galaxisban kalandozhatunk Rey és barátai oldalán, de elnézünk Középföldére is A hobbitban, és még egy-két szerelmes romkom is akad mára.

A hobbit - Smaug pusztasága


Zsákos Bilbó (Martin Freeman), a mágus Gandalf (Ian McKellen) és a Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) vezette tizenhárom törp folytatja útját a Magányos Hegyhez, hogy visszaszerezzék Erebort, a törpök mágikus királyságát, ahol most a gonosz sárkány, Smaug az úr. A Ködhegységen túljutva a Bakacsinerdő felé indulnak, ám Gandalf váratlanul távozik. Az erdőben óriáspókok támadják meg őket, ráadásul a törpök fogságba esnek. Úgy tűnik, a küldetés elbukik, ám Bilbó mindent elkövet, hogy kiszabadítsa barátait.

Mikor? RTL Klub 11:50

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres


Sandy (Catherine Zeta-Jones), a negyvenéves, kertvárosi anyuka a kisfia születésnapi videóját nézve döbben rá, hogy a férje megcsalja. Azonnal összecsomagol, és a két gyerekével együtt New Yorkba költözik. Sikerül állást találnia, de egy bébiszitterre van szüksége. Szerencsére a lakása alatti kávézóban megismerkedik az ott dolgozó Arammal, a huszonéves fiatalember elvállalja, hogy vigyáz a gyerekekre. A barátnője mindenáron össze akarja hozni Sandyt egy férfival. A szánalmas próbálkozások közepette Sandy rájön, hogy igazából a jóképű, kedves és megbízható Aram tetszik neki. Az érzés kölcsönös, de mi sülhet ki ebből?

Mikor? RTL Klub 23:20

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Csak szex és más semmi


Dóra (Schell Judit), a csinos dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége van. Legjobb barátnője, a szintén állandó szerelmi problémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata) tanácsára hirdetést ad fel: „Vonzó fiatal nő negatív AIDS-teszttel rendelkező szexpartnert keres.” És innentől kezdve nincs megállás! Feltűnik egy sármos színész Tamás személyében (Csányi Sándor), egy sikeres zeneszerző (Seress Zoltán), egy kifőzdés török fiú (Czapkó Antal), és máris összegabalyodott minden. De aztán, ahogy az már csak lenni szokott, bekopog az ajtón a szerelem.

Mikor? RTLII 23:00

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Star Wars: Az ébredő Erő


Luke Skywalker (Mark Hamill), az utolsó élő jedi eltűnt. Őt keresi Kylo Ren (Adam Driver), az Első Rend zsarnoki vezetője, és az Új Köztársaságért harcoló ellenállók is. Az ellenállók pilótája, Poe Dameron (Oscaar Isaac) kijuttatja egy kis robotba rejtve a térképet, mely Luke nyomára vezethet, és az összezavarodott rohamosztagos, Finn (John Boyega) segítségével megszöknek a rajtaütés elől. A robotra Rey (Daisy Ridley) talál rá a sivatagban, s ez a találkozás mindent megváltoztat az Erő egyensúlyában. A változás Han Solót (Harrison Ford) is eléri, aki az Ezeréves Sólyommal élete legveszélyesebb kalandjára vállalkozik.

Mikor? Film+ 20:20

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók