Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (08.31.)

Ha bizonytalankodnátok, milyen műfajú film tenne jót a lelketeknek, akkor mindenkit megnyugtatunk: lesz, miből válogatni. Este jön az Aladdin, a Szenilla nyomában, de a mesék mellett kapunk egy humoros Nagyfater elszabadult, sőt még egy legendás király is beköszön a Film+-on.

Aladdin


Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

Mikor? RTL Klub 15:55

Nézd meg itt az előzetesét!

A mesevilág után este még jön A mi kis falunk 4. évada, sőt Kiss Ádám is ma este mutatja be önálló, egészestés, one-man showját. Késő este pedig 23:15-kor kezdődik A következő három nap.
 

Nagyfater elszabadul


Sosem tudhatod, hogy a nagyfater milyen extra ötletekkel áll elő. Jason Kellyt (Zac Efron) egy hét választja el, hogy megnősüljön, és elkezdje végtelenül unalmas életét. Azonban ez a boldogtalan jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabad szájú nagyapja, Dick (Robert De Niro) csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját, hogy utazzon el vele Daytonába, ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű fesztivál zajlik. Jason sejti, hogy ezt a kirándulást sose felejti el.

Mikor? RTLII 21:00
 

Szenilla nyomában


Szenilla, az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Végre szeretné megtudni, kicsoda ő, kik a szülei. De a legsürgetőbb kérdés, hogy miért nem emlékszik semmire? Egy biztos, valahol megtanult ámbrásul. Felfedező útjára barátai, Marlin és Némó is elkísérik.

Mikor? Cool 21:00


Arthur király: A kard legendája


A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) és bandája London sötét mellékutcáiban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambiciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposan megváltoztatja az életét: tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, majd a titokzatos Mágus (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében, amellyel egyesítheti népét, és legyőzheti a trónbitorló Vortigernt (Jude Law).

Mikor? Film+ 20:30

Nézd meg itt az előzetesét!


Az éjjeli baglyok még tovább is maradhatnak a Film+ műsoránál, hiszen 23:00-kor kezdődik Az utolsó szamuráj.

Ha szeretnétek teljességében is megnézni, milyen tartalmak várnak rátok az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, és nézzetek szét a műsorújságunkban!

Legnézettebb videók