Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Jégvarázs

Egy gonosz cselszövésnek köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő kénytelen szövetkezni a kalandvágyó Kristoffal és hűséges rénszarvasával, hogy megtalálják Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek a dermesztő fagynak. A nyakig érő hóban titokzatos trollokkal kell szembeszállniuk, és hamar odavesznének Olaf, a tréfás hóember segítsége nélkül. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal teli útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék Elsát és a királyságot a pusztulástól.

Mikor?
RTL Klub 18:45

Reszkessetek, betörők!

Karácsonykor a kis Kevinhez a Télapó helyett valaki más érkezik a kéményen át. Amikor Kevin családja három nappal az ünnep előtt elviharzik Párizsba, véletlenül otthon felejtik a legkisebbet, akinek így egyedül kell felvennie a harcot a két sötét lelkű, botcsinálta betörővel, Harryvel és Marvval. Ám Kevin nem ijed meg a saját árnyékától, így a betörők fogadtatása minden képzeletet felülmúlóra sikerül.

Mikor?
RTL Klub 20:30

Téli mese

Ebben a különös világban New York nem az a város, amit ismerünk. Lakói másképp öltöznek, másképp viselkednek, és mindig készen állnak a csodára. Peter, a legjobb betörő a városban, de folytonosan menekülni kényszerül. Az egyik betörése során beleszeret egy rejtélyes, titokzatos lányba, aki halálos beteg. Következő betörésén őt és fehér lovát titokzatos felhő nyeli el. Amikor évtizedekkel később újra előbukkan, már minden egészen más, mint addig volt, és ő nem emlékszik semmire.

Mikor?
RTL Klub 22:35

Karácsony

Egymástól merőben különböző személyiségek keresik a megértést és a könyörületet karácsony idején. Rose középkorú, elvált nő, akinek az édesanyja kórházban van, előrehaladott Alzheimer-kórban szenved. Rose szeretne még egy lehetőséget kapni, hogy elmondja neki, mennyire szereti, ám az anyja már nem ismeri meg. A rendőrtiszt Mike egy pincér rögeszméjének célpontja lesz. Artie meg van győződve arról, hogy Mike az ő néhai feleségének a reinkarnációja. Mellesleg Mike a szép Ninát készült elvenni, de úgy tűnik, hogy a féltékenysége szétzilálja a kapcsolatukat.

Mikor?
RTLII 18:10

Tökös csaj

Jessica népszerű és elkényeztetett lány a suliban, akire sokan irigyek. Ám egy ellopott fülbevalónak köszönhetően másnap reggel egy megnyerő csirkefogó, Clive bőrében ébred. Jessicának meg kell találnia a fülbevaló másik felét és tulajdonosát, hogy visszaszerezze testét. Közben folyamatosan szembesül a férfiasság árnyoldalaival és mérhetetlen előnyeivel. A túl dögössé vált Clive-nak viszont nem olyan sürgős a dolog. Neki épp kapóra jön egy új test, hogy másra kenjen egy apró bűntényt…

Mikor?
Film+ 18:30

A hobbit - Váratlan utazás

Zsákos Bilbó még nem is sejti, milyen kalandos utazásba rángatja bele barátja, Szürke Gandalf. A két jó barát tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt megpróbálják visszaszerezni az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Útjuk veszélyes koboldok, orkok, halálos vargok, óriáspókok, alakváltók és mágusok földjén át vezet. A Magányos Hegy útvesztőiben Bilbó találkozik Gollammal, aki örökre megváltoztatja az életét. Bilbónak minden furfangját latba kell vetnie az életéért és a gyűrűért, amely Gollammot cserben hagyta.

Mikor?
Film+ 20:30

Legnézettebb videók