Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Szerda (12.05.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

The Expendables - A feláldozhatók 3.

A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Sylvester Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel (Mel Gibson) leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas (Jason Statham) azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc (Wesley Snipes), Trench (Arnold Schwarzenegger) és Jensen (Dolph Lundgreen) segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

Mikor?

Film+ 21:00
 

A mesterlövész

A visszavonult mesterlövész, James Dial (Wesley Snipes) sohasem bocsátotta meg magának, hogy futni hagyta a világ egyik legveszedelmesebb terroristáját. Ezért újra akcióra kész, amikor egykori megbízói felkeresik, fejezze be, amit elkezdett. A rutinmunkának ígérkező küldetés azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a teljes angol rendőrség Dial nyomába ered. Amikor Windsor főnyomozó meggyilkolásával is őt gyanúsítják, Dial ráébred, hogy megbízói átverték. Egyetlen reménye egy 12 éves kislány, akinek a segítségével kutatásba kezd, hogy kiderítse az igazságot.

Mikor?

Film+ 23:25

Legnézettebb videók