Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (10.04.)

Ma este nemcsak A varázslótanonc jön a Film+ műsorán, de egy igazi tinis rémisztgetés is. Kíváncsiak vagytok, melyik film lehet ez?

Mielőtt elindulna az esti mozizás, már hangolódhattok az éjszakára Nicolas Cage társaságában: 21:00-kor kezdődik ugyanis A varázslótanonc a Film+ műsorán!
 

A legsötétebb óra

Néhány fiatal élvezettel veti bele magát a moszkvai városnézés izgalmába, amikor egy az egész világra kiterjedő, ismeretlen eredetű katasztrófa minden elektronikus eszközt működésképtelenné tesz, majd pusztítani kezdi az embereket. Az eluralkodó káosz elöl a turisták a metróalagútba menekülnek, és csak öt nappal később merészkednek elő. A nemrég még életteli metropolisz kísértetvárossá vált. Nincsenek túlélők, csak egy automatizált katonai adó sugározza az utolsó vészjeleket. A csapat tagjai menekülni akarnak, de nem tudják, merre induljanak, hova bújjanak az újabb csapások elől.

Mikor? Film+ 23:15

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók