Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (08.30.)

Nem tudod, mit nézz este a tévében? Ma este akcióban, romantikában, sőt még mítoszban is gazdagok leszünk, hiszen jön a Gagyi Mami folytatása és A titánok harca is. De összegyűjtöttünk mindent, amit az RTL csatornáin találhatsz.

Gagyi mami - Mint két tojás


Malcolm Turner FBI-ügynök (Martin Lawrence) az álcázás nagymestere. Nincs olyan vészhelyzet, melyből ne vágná ki magát. A tinédzser mostohafia, Trent (Brendon T. Jackson) viszont egyik zűrből a másikba keveredik. Akaratlanul is szemtanúja lesz az orosz maffia leszámolásának. Malcolm persze igyekszik megvédeni a srácot a bűnözőktől, akik el akarják tenni láb alól. Ezúttal is a jól bevált módszerhez folyamodik, álruhát, egészen pontosan szoknyát öltenek, és egy lánykollégiumban próbálnak eltűnni üldözőik szeme elől.

Mikor? RTL Klub 22:00

Nézd meg itt az előzetesét!
 

A titánok harca


Hádész (Ralph Fiennes), az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz (Sam Worthington) családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát (Alex Davalos), és vessék a szörnyszülött fia, Kraken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval (Mads Mikkelsen) és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

Mikor? Film+ 21:00

Nézd meg itt az előzetest!

 

És ha éjszaka sem jön a szemetekre álom és hajnalig filmeznétek, akkor sem maradtok egyedül, hiszen Perszeusz kalandjai után azonnal jön Nicolas Cage és a A szellemlovas: A bosszú ereje a Film+-on.

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók