Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Péntek (07.12.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Démonok között 2.

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől. Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért. Két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal az ódon házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik.

Mikor?

Film+ 21:00
 

A Lazarus-terv

Ben (Paul Walker) állandóan bajba keveredik. Ezúttal azonban már az életével kell fizetnie. Halálra ítélik több ember halála miatt. Nem számít, hogy nem ő követte el. Pontosan emlékszik rá, hogy végrehajtották az ítéletet. Ám hamarosan egy intézetben találja magát, ahol nehéz eldönteni, ki a normális, és ki a beteg. Hamarosan rádöbben, hogy teljesen meg kell változnia, ha vissza akarja szerezni a feleségét, Lisát (Piper Perabo) és a kislányát, akik halottnak hiszik. Ben élete legnagyobb kockázatát vállalja, amikor megszökik.

Mikor?

Film+ 23:45

Legnézettebb videók