Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Kedd (10.15.)

Akciódömping a Film+ műsorán! Ma este a Szupercella folytatása lesz a nagyágyú, de beugrik még Jason Statham és Dave Bautista is, hogy kellőképp pörgöjünk.

A Szupercella folytatása előtt már elmerülhettek egy jóféle akciófilmben Jason Statham oldalán: 19:00-kor jön a Kolibri-kód a Film+ műsorán!

Szupercella 2.: Hades

Sok év eltelt azóta, hogy Ray Breslin (Sylvester Stallone) emberfeletti teljesítménnyel megszökött a Sírkő nevű rettegett szuperbörtönből. Azóta új elit csapatával ártatlan embereket szabadítanak ki veszélyes helyzetekből. Egy nap megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut (Xiaoming Huang) a Hades-ba hurcolták. A Hades híres arról, hogy a fogvatartottaknak állatként kell küzdeniük egymással az életben maradásért. Breslin és csapata mindent megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Mikor? Film+ 21:00

Nézd meg itt az előzetesét!

 

Ha este még nem fáradnátok el a filmezésben, akkor ne kapcsoljátok ki a tévét: 22:55-kor kezdődik a Végeredmény Dave Bautistával a Film+-on!

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók