Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Hétfő (09.02.)

Indul a hét, ráadásul egy eléggé ütős főszereplővel pörgetjük meg az estét: jön Charlize Theron, aki az Atomszőkében minden kémet kenterbe ver, ráadásul Budapesten teszi mindenzt.

Atomszőke


Lorraine Broughtont (Charlize Theron), a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkos ügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel, David Percivallal (James MacAvoy), akinek segítségével a profi informátornő egyre magabiztosabban veti bele magát a berlini titkosszolgálatok halálosan veszélyes útvesztőjébe. Ám közben egyikük sem tudja, kiben bízhat meg, és kinek is dolgozik valójában.

Mikor? Film+ 21:00

Nézzétek meg itt az előzetesét!
 

Ha éjszaka még tovább is tévéznétek, akkor maradjatok a Film+-on, hiszen 23:20-kor kezdődik a Tűzfal, a főszerepben Harrison Forddal!

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók