Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Hétfő (03.11.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Viharzóna

 


Billy Tyne kapitány (George Clooney) kardhalvadászatra hívja össze legénységét. Tudja, hogy az idő októberben bármikor rosszra fordulhat, de belevág a nagy zsákmány reményében. Öten követik őt: a két hősszerelmes ifjú, Bobby és Bugsy, a nemrégen elvált Murph, Alfred, a hallgatag jamaikai és egy ellenszenves férfi. Az első kudarc után veszélyesebb vizekre merészkedik a kapitány. A sikeres halászat után azonban elromlik a hajó felszerelése. Nehéz döntés előtt állnak: vagy áthajóznak a viharon, vagy várnak és elvesztik a zsákmányt.

Mikor?

Film+ 18:30
 

Nincs alku

Pattanásig feszült a helyzet a chicagói rendőrség belsőügyosztályán. Danny Roman (Samuel L. Jackson) túszul ejtette a hivatal vezetőjét és munkatársait. A gyilkossággal vádolt Roman tisztázni szeretné magát, és pontosan tudja, hogy addig figyelnek rá, amíg emberek élete forog kockán. Tökéletesen meg van győződve igazáról, hiszen ő a túszügyek legkiválóbb szakértője. A válsághelyzetben a hivatal Chris Sabiant (Kevin Spacey) küldi tárgyalni. Hamarosan azonban Sabian is szeretné tudni, hogy valójában kik mozgatják a háttérben a szálakat.

Mikor?

Film+ 21:00

Legnézettebb videók