Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Hétfő (12.30.)

Induljon az év utolsó hete: mozizzatok velünk ma este is!

Maci Laci


A Yellowstone-park veszélybe kerül, amikor a város polgármestere úgy dönt, hogy jól fizető parkolót építtet a helyére. Maci Laci és kis barátja, Bubu azonnal akcióba lép, hogy kisegítse Smith parkőrt (Tom Cavanagh) ebből a kétségbeesett helyzetből. Hamarosan megszületik a terv is, ám Maci Lacié az idő múlásával egyre több pontban tér el az eredetitől.

Mikor? RTL Klub 21:05

 

Támadás a Fehér Ház ellen


Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

Mikor? Film+ 21:00

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók