Műsorújság
RTL Most

Mit nézünk ma? - Csütörtök (07.04.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az utolsó cserkész

Mikor egy autós üldözés során Coryt (Halle Berry) megölik, Joe Hallenbeck (Bruce Willis) nyomozó és Cory barátja, Jimmy Dix (Damon Wayans), az LA Stallions volt játékosa elhatározzák, hogy a gyilkos nyomába erednek. Az ügy felgöngyölítése során azonban hamarosan rájönnek, hogy súlyos korrupció húzódik a háttérben. A szálak egy korrupt politikushoz és egy focicsapat tulajdonosához vezetnek.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Kontroll nélkül

Egy ifjú pár a Karib-szigetekre repül nászútra, de Derek (Cam Gigandet), a férj egy balesetet követően nem érkezik meg a kórházba. Ava (Gina Carano), a felesége bejelentést tesz a rendőrségen, de amikor azt látja, hogy Garza (Luis Guzmán) és az emberei nem törődnek az üggyel, saját kezébe veszi az ügyet. Hamarosan a sziget legsötétebb emberével, Big Bizzel (Danny Trejo) találja magát szemben, és nem számíthat másra, csak arra, amit apjától tanult.

Mikor?

Fim+ 23:15

Legnézettebb videók