Műsorújság
RTL Most

Milyen filmet nézzek ma? - Szombat (01.30.)

Végre hétvége, végre szombat! Fantasztikus színészek várnak titeket a képernyőn és lesz itt minden: akció, humor, dráma. Jön a Vakáció, a Fegyvertelen katona és ez csak a lista eleje. Ne maradjatok le!

Hadak útján
 


Albert (Jeremy Irvine) imádja Joey-t, a csodálatos lovat, melyre apja a család minden pénzét elköltötte. Amikor kitör az I. világháború, eladják Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon. Újabb és újabb gazdákhoz kerül, Joey azonban mindig bátran szembenéz a veszéllyel, és lenyűgözi az embereket. Albert azonban képtelen elfelejteni szeretett hátasát és hátrahagyva otthonát, bevonul. Az életét is kockára teszi, hogy megtalálja, és hazavigye az ő csatalovát.

Mikor? RTL Klub 14:45

 

Vakáció
 


Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms), a két örökké veszekedő fiúgyermek apja úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti, hogy a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé. Rusty reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot - és össze is rázza, nem is kicsit! Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát.

Mikor? RTLII 19:00

 

Pearl Harbor - Égi háború
 


1941. december 7., a világháború fordulópontja és egyben az egyik legvéresebb csatája. A japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe, sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra. A film a csata története, ugyanakkor három szerelmes fiatalé is. A Pearl Harborban állomásozó Rafe (Ben Affleck) és Danny (Josh Hartnett) jó barátok, és mindketten Evelynbe (Kate Beckinsale) szerelmesek...

Mikor? Film+ 19:20

 

A galaxis őrzői
 


A kalandor Peter Quill (Chris Patt) ellopja a titokzatos végtelen követ, amellyel magára haragítja pártfogóját, Yondut (Michael Rooker), és Ronant (Lee Pace), a galaxis rettegett urát. Quill menekülés közben kénytelen szövetséget kötni négy különös alakkal, Rockettel, az állig felfegyverzett mosómedvével, Groottal, a falénnyel, a bérgyilkos Gamorával (Zoe Saldana) és a pusztító Draxszal (Dave Bautista). Quill hamarosan rájön, hogy a titokzatos gömbnek milyen ereje van, és mekkora veszélyt jelent az univerzumra nézve. A szedett-vedett társaság kénytelen megmenteni a galaxist.

Mikor? RTL Klub 20:55

 

A fegyvertelen katona
 


Desmond Doss (Andrew Garfield) a második világháború egyik legvéresebb csatájában, Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Mikor? Film+ 23:00

 

A vacsora
 


A történet szerint két, a gyermekeitől távol élő szülő minden tőle telhetőt megtesz, hogy megvédje csemetéit. Paul (Steve Coogan) és felesége, Claire (Laura Linney) egy étteremben találkozik fivérével, Stannel (Richard Gere) és annak feleségével, Kate-tel (Rebecca Hall). A vacsora alatt megvitatják, s dönteniük kell arról, mit és hogyan tegyenek tinédszer fiaik védelmében. A film Herman Koch regénye alapján készült.

Mikor? RTLII 23:30

 

Aljas nyolcas
 


Marquis Warren őrnagy (Samuel L. Jackson) három hullát szállít Red Rockba. Ám útközben kénytelen megállítani a fejvadász, John Ruth (Kurt Russell) postakocsiját, aki szintén a városba tart egy megbilincselt szökevénnyel, Daisy Domerguéval (Jennifer Jason Leigh), hogy felvegye a tízezer dolláros vérdíjat. A hatalmas hóvihar miatt azonban meg kell állniuk egy eldugott fogadóban, ahol néhány különös figura is megszállt. John úgy gondolja, hogy az idegenek, Mobray (Tim Roth) és Joe (Micheal Madsen) ki akarják szabadítani Daisyt. A feszült helyzetben megpróbál szövetséget kötni Warrennel, amikor váratlanul megjelenik a korábban eltűnt nemzetőr, Chris Mannix (Walton Goggins), aki azt állítja, hogy ő lesz Red Rock város új seriffje.

Mikor? RTL Klub 23:35

 

 

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók