Műsorújság
RTL Most

Milyen filmet nézzek ma? - Szerda (02.10.)

Jason Statham hivatása a vérontás, azonban most egy személyes ügyért esküszik bosszút. Vajon félre tudja tenni érzelmeit, hogy leszámoljon a gyilkosokkal? A Film+-on kiderül!

A mestergyilkos
 


Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos mindig tiszta munkát végez. Ám amikor megölik Harryt (Donald Sutherland), a mentorát, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Most maga választ célpontot. A feladat tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de ezúttal kénytelen elfogadni Harry fiának az ajánlatát. Maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és vele együtt egy újabb problémát.

Mikor? Film+ 21:00

 

Ma este még további filmek is várnak rátok: jön  A szállító: Örökség, a Nincs kettő négy nélkül és a Peppermint: A bosszú angyala is!

Ha kíváncsiak vagytok, mikor kezdődnek vagy éppen meglesnétek miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

Legnézettebb videók