Műsorújság
RTL Most

Marvel-hétvégék az RTL Klubon! Felkészültél?

Akciódús és hősökben gazdag heteknek nézünk elébe, ugyanis az RTL Klub ettől a héttől, minden vasárnap egy-egy ismert Marvel-filmmel készül a nézőknek. Most összeírtuk nektek a szuperhősök napirendjét.

Sokat foglalkozunk a Marvel hősökkel, hiszen napjainkban ők a filmvilág legfontosabb és legismertebb szereplői. A képregény adaptációk korát éljük ugyanis, és szerencsére minden évben több ilyen alkotást is kapunk. A mozinézők legutóbb a Fekete párduc miatt izgulhattak, de még az idén megkapjuk például a Bosszúállók harmadik részét és a Hangya második felvonását is.

Mára már odáig jutottunk, hogy a Marvel-filmek korszakai között is nemsokára a negyedik fázisba lépünk, amit az áprilisban debütáló Bosszúállók folytatás nyit majd meg.

Ezek mellett azonban a klasszikusokról sem feledkezhetünk meg, amelyekkel mindent elindítottak a stúdiónál. Ezek az alapok és kezdetek lesznek az elkövetkező hetek főszereplői az RTL Klubon, hiszen minden hétvégén egy-egy újabb Marvel alkotást hozunk el nektek.

Amerika kapitány: Az első bosszúálló / március 4. (vasárnap) 18:55

Javában dúl a második világháború. A lelkes és mindenre elszánt ifjú, Steve Rogers (Chris Evans) is jelentkezik a hadseregbe, ám a gyenge fizikuma miatt eltanácsolják. Ezért örömmel jelentkezik a titkos katonai kísérleti programba, melynek keretében szuper katonát csinálnak belőle. Az izomkolosszussá fejlődött Amerika Kapitány feladata megállítani a nácik titkos tudományos részlegét, a Hydrát, melyet a világuralmi törekvéseket dédelgető, rettegett Vörös Koponya (Hugo Weaving) vezet.

Bosszúállók / március 11. (vasárnap) 18:55

 


Nick Fury (Samuel L. Jackson), az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre. Fury a katasztrófa elkerülésére összehívja a szuperhősöket. A toborzás eredményeként hamarosan sohasem látott szupercsapat néz farkasszemet az ellenséggel. Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és a többiek indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

Szeretnéd letesztelni, mennyire ismered a Bosszúállókat? Akkor ne habozz, kattints ide!

Thor / március 18. (vasárnap) 18:55

 


Az isteni Thor (Chris Hemsworth) óriási pörölyéről legendákat mesélnek. De makacssága és hirtelen haragja miatt még nem méltó arra, hogy apját kövesse Ashgar trónján. Loki (Tom Hiddleston) kihasználja Thor gyengeségét, és csőbe húzza testvérét, melynek következtében Thort a Földre száműzik. A fiatal tudós, Jane Foster (Natalie Portman) talál rá a sivatagban, aki nehezen, de elhiszi, hogy Thor ki is valójában. Közeleg a nap, amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, és Thornak el kell döntenie, melyik oldalra áll.

Legnézettebb videók