Műsorújság
RTL Most

Lessetek be ti is az Útvesztő harmadik részébe!

Nem, nem csupán az előzetesről beszélünk, hiszen két exkluzív jelenet is nyilvánosságra került a 20th Century Fox jóvoltából!

Még 2016 májusában történt a súlyos baleset Dylan O’Briennel, aki Az útvesztő harmadik, Halálkúra című részének forgatásán sérült meg. A színészt természetesen azonnal kórházba szállították, ahol szerencsére szépen gyógyult, ráadásul egyik kollégája, Giancarlo Espositio is mesélt akkoriban az állapotáról.

Miután a fiatal színész ismét talpra állt, folytatták a felvételeket, és bár csúszott egy kicsit a bemutató, Dylan azóta már az Amerikai bérgyilkosban is fegyvert ragadott, és olyat alakított, hogy még az esélyes James Bond-jelöltek között is emlegetik őt. Sőt, a Halálkúra előzetese is megjelent tavaly szeptemberben, most pedig két rendkívüli jelenettel lehettünk gazdagabbak.

Az egyik kisfilmben Thomas egyik legjobb barátját, Minhót láthatjuk. A fiú visszatért az Útvesztőbe, és az életéért menekül a zegzugos alagútban, ráadásul egy Sirató is a nyomában jár. Minhónak végül a gravitációt leküzdve sikerül elbújnia a rémes fémszörny elől, de ki tudja, sikerrel járt-e:

A másik videóban a három jóbarát, Thomas, Minho és Newt egy elbarikádozott szobába iszkol a VESZETT emberei elől, majd miután az üldözők betörik az acélajtót, a fiúknak csakis egyetlen lehetőségük van a menekülésre:

Sőt, még egy kulisszatitkos videót is közzétettek:

Ti is alig várjátok már, igaz? A trilógia befejező része január 25-én érkezik, úgyhogy alig kell már aludnunk párat!

Legnézettebb videók