Műsorújság
RTL Most

Lányok, figyelem: Jamie Dornan újabb szerepet kapott!

A jóképű színész újabb műfajban próbálja ki magát, s bár lehet, hogy sokan nem egy ilyesfajta filmben gyönyörködnének Jamie-ben, adjunk neki egy esélyt!

A Private War című életrajzi filmről van szó, ami Marie Colvin életébe enged bepillantást, aki a The Sunday Times újságírója volt, és főként haditudósítóként kereste kenyerét. Marie szakma iránti elszántságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy egy gránátrobbanás következtében elvesztette a fél szemét.  

Marie-t nem más, mint a Holtodiglan Csodálatos Amy-je, Rosamund Pike fogja alakítani, és nemrég a sokak által bálványozott fiatal színész, Jamie Dornan is csatlakozott a közelgő produkcióhoz!

Úgy tűnik, Jamie is ki szeretne törni a rá húzott skatulyából, hiszen a pajzán árnyalatos trilógia után komolyabb vizekre evezett, és több filmben is megmutatta már tehetségét, így hamarosan a hazánkban is forgatott Robin Hood-ban láthatjuk a színészt.

Viszont egy életrajzi filmben való szereplés – ami ugyebár a Filmakadémia szíve csücske – akár a komolyabb elismertséget is meghozhatja majd számára.

A moziban Taron Egerton is feltűnik majd, a rendező pedig Matthew Heineman lesz. Reméljük, hamarosan többet is megtudunk majd róla!


Forrás: Variety

Legnézettebb videók