Műsorújság
RTL Most

Kristen Stewart és a Star Wars sztárja hadba szállnak egymással!

A Sundance Filmfesztivált 2018 januárjában rendezik meg, ma pedig nyilvánosságra is hozták a jelölteket. Lássuk, kiknek szurkolhatunk jövőre!

A fesztiválon ezúttal is több mint száz alkotást csodálhatnak meg a jelenlévők, és bizony Hollywood színe-java sem maradhatott jelölés nélkül. Itt van például a karrierjét manapság egészen szépen építgető Kristen Stewart főszereplésével készült Lizzie című életrajzi pszichotriller, amiben a színésznő baltás mészárlását izgulhatjuk végig. És ha már itt tartunk, nem tudunk elvonatkoztatni Robert Pattinson-tól sem, aki ezúttal a Damsel című alkotással mérkőzik meg a filmfesztiválon.

 

 

Továbbá a Star Wars-üdvöske új filmje, az Ophelia is ott szerepel a neves filmek listájában. Daisy Ridley a Hamlet dráma filmadaptációja címszereplőjét alakítja, és az ő szemszögéből követhetjük majd végig Shakespeare klasszikus alkotásának eseményeit. Nos, elég nagy váltás a messzi-messzi galaxisból az angol reneszánsz virágkorába ugrani, de biztosak vagyunk benne, hogy a színésznő ezúttal sem okoz majd csalódást. Egyébként jelenleg a Gyilkosság az Orient expresszen című moziban láthatod Daisy-t, amiben egy nevelőnőt alakít.

 

 

Rajtuk kívül Idris Elba is bemutatkozik rendezőként, és sikerét mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy Yardie című elsőfilmje be is jutott a jelöltek közé. Sőt, a dokumentumfilmes mezőnyben a Robin Williams-ről készült portréfilm is bekerült.

Annyi a remek alkotás, hogy ódákat lehetne zengeni róluk, így végezetül beszéljenek csak a nevek: Keira Knightley, Colin Firth, Hilary Swank, Jake Gyllenhaal, Elle Fanning, Naomi Watts és Tom Felton is mind-mind láthatóak lesznek a fesztiválon!

Ígérjük, a díjátadó után mi is beszámolunk majd a nyertesekről!

Legnézettebb videók