Műsorújság
RTL Most

Készül az élőszereplős Mulan!

A Disney újabb ikonikus meséje kap élőszereplős feldolgozást, amiről már az első képet is láthatjátok!

Az 1998-as Mulant is elérte a remake hullám, a Hófehérkéhez, a Szépség és a Szörnyeteghez és a Csipkerózsikához hasonlóan most ehhez is érkezik egy élőszereplős feldolgozás. Az új Mulan azonban szinte csak a címszereplő karaktert emeli át az animációs filmből, és inkább visszanyúl az eredeti kínai legendához, amiben egy rettenthetetlen női harcos magát férfinak álcázva vesz részt a háborúban, ezzel felmentve idős édesapját a szolgálat alól.

Az élőszereplős feldolgozásból kimaradnak a dalok, illetve Mulan sárkány segédje, Mushu sem lesz a szereplők között. A film ettől függetlenül megtartja a természetfeletti elemeket, a hunok hordái helyett ugyanis egy boszorkánnyal kell majd szembeszállnia a hős harcosnőnek.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Production has begun on live-action @Mulan! #Mulan

A post shared by Disney (@disney) on


Bár a filmet a nem túl ismert Niki Caro rendezi, a főszerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jet Li, a kínai császár szerepében, illetve a Zsivány egyes vak harcosát is alakító Donnie Yen, aki Mulan mentorát alakítja majd. Magát Mulant a kínai születésű Yifei Liu játssza, aki eddig főleg kínai filmekben szerepelt, így az itthoni nézőknek kevésbé lesz ismerős valószínűleg.

Premier 2020. márciusában, úgyhogy bár a film forgatása már megkezdődött, egy darabig még várhatunk a kész produkcióra.

Forrás: Instagram

Legnézettebb videók