Műsorújság
RTL Most

Jövőre jön a Zombieland 2?!

Két éve már belengették, hogy a 2009-es horror-vígjáték folytatást kaphat, és most erősen úgy tűnik, hogy ez meg is valósul. Ráadásul óriási nevekkel!

Úgy tűnik, a Zombieland rajongók összedörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egyre biztosabb a folytatáshoz vezető út. A hír pikantériája, hogy a film éppen jövő októberben lesz 10 éves, és ezt az évfordulót mindenképpen meg szeretnék ünnepelni a készítők:

„Nem tudjuk, mit illik venni valakinek a tizedik évfordulótokra, de szerintem egy Zombieland 2 éppen jó lesz” – mondta a forgatókönyv írója, Paul Wernick.


A forgatókönyv és a rendező is megvan már a projekthez, egyedül a szereplőkkel kell kitalálniuk, mikor is hozhatnák össze a legjobban a filmet és persze a gázsikat. Valószínűleg éppen ezek a részletek csúsztatták idáig a folytatást, hiszen mindegyik főszereplő nagykutya lett azóta – Emma Stone egy Oscart is bezsebelt –, úgyhogy a szoros időbeosztásuk és a megnövekedett fizu-igényük miatt biztosan neccesebb összehozni a forgatást.

De mind a négyen – Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Abigail Breslin és Stone is – imádták a második rész forgatókönyvét és határozottan benne vannak a buliban!

A felvételeket 2019 elejére tervezik, hogy még időben végezhessenek a folytatással az említett szülinapra.

Addig sem kell persze hiányolnunk a négyest, hiszen külön-külön mindannyiukkal találkozhatunk. Leghamarabb például Woody-val, aki a május 24-én debütáló Solo: Egy Star Wars történetben szerepel majd Han egykori mentoraként.
 

Forrás: NME

Legnézettebb videók