Műsorújság
RTL Most

Jön a Bűbaj 2 és úgy tűnik, Amy Adams is visszatér!

A tündérmeséket és a filmeket elegyítő, 2007-es Bűbáj hamarosan megkaphatja a második részét is. A forgatókönyv íródik, de mi a helyzet a főszereplőkkel? Újra bevállalják?

Amy Adams manapság már megkérdőjelezhetetlenül ott van Hollywood A-listás színésznői között. Mindezt csak még inkább erősíti, hogy eddig öt alkalommal jelölték Oscar-díjra, és olyan neves rendezőkkel dolgozott már együtt, mint például Denis Villeneuve, Tom Ford vagy éppen Paul Thomas Anderson. A műfajok terén sem válogat, hiszen a komoly drámáktól, egészen a könnyed kis romantikáig, mindenben szívesen kipróbálja magát.

Legutóbb az Igazság Ligájában láthattuk – egyedül ezekben a DC filmekben játszotta el többször is ugyanazt a karaktert –, valamint még előtte óriásit robbantott a kritikusok körében az Éjszakai ragadozókkal és az Érkezéssel.

Azonban, ha visszatekerünk a múltba, a Bűbáj eléggé kiemelt filmnek számít a karrierjében, hiszen ez volt az a blockbuster, ami felemelte Amy-t az ismert színésznők és sztárok közé. Ez pedig azóta sem változott.

Esetében viszont úgy tűnik, hogy nem degradáló újra egy mókás, családi és a mai napig cuki film folytatásában szerepelni: állítólag benne van a második részben is!

A folytatás pedig halad és íródik! Adam Shankman, aki majd a mozi rendezéséért felel végre elmondta, hetek kérdése és elkészülnek a forgatókönyvvel, utána pedig azonnal nekiállnak, hogy megírják a musical betéteket is hozzá.

És hogy miről szól majd a történet?

„A történet alapja egy kicsit megváltozott, de igyekeztük meghagyni az eredeti sztori irányát. Giselle-ről szól majd, 10 évvel később. Megmutatjuk, milyen is az igazi örökkön örökké.”
 

Forrás: W Magazine

Legnézettebb videók