Műsorújság
RTL Most

Jimmy Fallon megosztott néhány részletet a Golden Globe nyitányával kapcsolatban

A Tonight Show házigazdája fogja idén levezényelni a Golden Globe-gálát, amit immár 74. alkalommal rendeznek meg. Január 8-án mind a huszonöt díj gazdára talál, azonban előtte egy emlékezetes nyitány szemtanúi lehetnek a sztárvendégek és a televízió előtt ülők. Jimmy Fallon elárult pár érdekességet a gála megnyitójáról, és néhány sztárt is megnevezett, akik feltűnnek majd benne.

Jimmy Fallon eddig gondosan ügyelt rá, hogy ne fecsegjen ki semmilyen infót a Golden Globe-díjátadóval kapcsolatban, azonban néhány nappal az esemény előtt elárult egy-két dolgot a gáláról. A műsorvezetőtől tudjuk, hogy idén rendhagyó módon egy videóval fog indulni a nagyszabású rendezvény. Bár a The Tonight Show házigazdája már rengeteg élő show-t levezényelt, itt azért mégiscsak több száz híresség előtt kell bizonyítania, így az óriási rutin ellenére egy kis izgalom van benne a vasárnappal kapcsolatban. Fallon ezért úgy döntött, hogy A-listás sztárokkal erősít.

"A nyitószám az egyik jelölt film alapján fog készülni, és rengeteg vicces cameo lesz látható benne, telezsúfolva mindenki kedvenceivel. Nem akarok megnevezni senkit, de Justin Timberlake... Nem árulok el semmit, de Ryan Reynolds... És soha nem mondanám el, de Tina Fey..." - viccelődött Jimmy, amikor a NYDailyNews.com riportere kérdezte őt.

A People magazinnak továbbá azt is elárulta Fallon, hogy a Trónok harca Jon Snow-ja, vagyis Kit Harrington is feltűnik majd a videóban.

"Miután megnéztétek csak annyit fogtok mondani, hogy »Ó, el sem hiszem, hogy ők benne voltak, ez nagyon király!« Garantáltan jobb kedvre derít majd mindenkit! Izgatott vagyok!"
 

A Golden Globe közösségi oldalain folyamatosan csepegtették az információkat azzal kapcsolatban, hogy kik fogják átadni a díjakat. Eddig a következő nevekről tudunk: Felicity Jones, Hugh GrantLeonardo DiCaprio, Kristen Wiig, Viola Davis, Sylvester Stallone, Priyanka Chopra, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Brie Larson, Sofia Vergara, Zoe Saldana, Mandy Moore, Gal Gadot, Carl Weathers, Drew Barrymore, Matt Damon, Laura Dern, Goldie Hawn, Nicole Kidman, Diego Luna, Sienna Miller, Jeffrey Dean Morgan, Timothy Olyphant, Chris Pine, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Justin Theroux, Milo Ventimiglia és Reese Witherspoon.

Forrás: people.com, nydailynews.com, justjared.com

Legnézettebb videók