Műsorújság
RTL Most

Jessica Chastain újra az egyik legjobb barátnőjével forgat!

Emlékeztek még az Oscar-jelölt A segítség című filmre? Nos, Chastain és Octavia Spencer akkor kötött örökre szóló barátságot, hamarosan pedig egy újabb közös moziban láthatjuk majd őket, méghozzá egy nem is akármilyen vígjátékban!

Egy igazi, nevetésben gazdag karácsonyi komédiának ígérkezik az alkotás, amiben a színésznők két teljesen különböző személyiségű és mentalitású nőt fognak alakítani, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ünnepekre haza tudjanak utazni.

A még cím nélküli filmet egyébként a vörös szépség saját cége, a Freckle Films fejlesztette, majd miután több studió is versengett érte, végül az Universal kapta meg a jogokat.

Ha viszont addig is kíváncsiak vagytok a színésznőkre, irány a mozi, hiszen Chastain filmje, az Elit játszma már megcsodálható, nem mellesleg Idris Elba és Kevin Costner is játszik benne.  A víz érintése pedig – amiben Octavia egy vicces kedélyű takarítónő bőrébe bújik – február 22-én debütál!

Ráadásul nagy valószínűséggel a barátnők találkoznak majd az Oscaron is, ahol mindketten nagy esélyekkel indulnak. Sőt, még az is előfordulhat, hogy Octavia filmbeli partnere, Sally Hawkins fog versenybe szállni Chastainnel. Ez január 23-án ki is fog derülni!

Nézzétek meg addig is, hogy hogyan varázsoltak igazi milliárdos dívát Chastain-ből:

Legnézettebb videók