Műsorújság
RTL Most

Így fest a reneszánsz Leonardo DiCaprio

Azt már eddig is tudtuk, hogy a színész fogja alakítani Leonardo da Vincit, de most meg is leshetitek, hogyan fog kinézni…

Tavaly nyáron ütötte fel a fejét a világhírű festő életéről készülő alkotás, aminek főszerepét DiCaprio kapta meg. Az Oscar-díjas színész akkor úgy fogalmazott, hogy ezzel megkapta élete egyik álomszerepét, ráadásul olyannyira együtt él a készülő alkotással, hogy producerként is részt vesz a munkálatokban.

Most pedig az is kiderült, hogy a forgatókönyv megírásával azt a John Logant bízták meg, akinek a 2000-es Gladiátor és a 2012-es Skyfall történetét is köszönhetjük. A készülő forgatókönyv elvileg da Vinci több ezer oldalas jegyzetein alapszik majd, amiben botanikai és anatómiai skicceit gyűjtötte össze.

Nem véletlen, hogy mindenki kíváncsian várja a filmet, ráadásul egy külföldi mozis hírportál egy nem mindennapi képet is közzétett. Szerintük így fog kinézni Leo a híres festő szerepében:

 

 

Leóra azonban még vár egy fontos feladat, hiszen Margot Robbie oldalán szerepet vállalt Tarantino kilencedik nagyjátékfilmjében, amiben egy elkeseredett színészt fog alakítani. Alig várjuk a további fejleményeket!

Forrás: darhorizons

Legnézettebb videók