Műsorújság
RTL Most

Igazi Star Wars rajongó vagy? Akkor játssz velünk és nyerj!

Az elkövetkező hét hétben minden a Star Wars-ról szól majd az RTL Klubon, hiszen vasárnaponként sorra nézhetitek végig az összes részt: az elsőtől, egészen a hetedik felvonásig. Közben viszont a CinemaKlubon értékes SW-ajándékokat nyerhetsz.

Felkészültetek egy hét hetes megmérettetésre? Igazi Star Wars kalandra hívunk most titeket, hiszen ma estétől kezdve hetente egy játékban vehettek részt, amellyel értékes nyereménycsomagokat szerezhettek magatoknak.

Minden hétnek meglesz a maga témája: meglepő módon mindig az adott hét Star Wars részével foglalkozunk majd, így jól teszitek, ha figyeltek a tévé előtt, hiszen furfangos kérdésekre kell majd választ adnotok.

Ha mindent kikutattok és észrevesztek a filmekben, akkor a kvízkérdésekre is ott lesz bennetek a tudás – na meg az Erő is!

De nem mehetünk el a lényeg mellett, beszéljünk egy kicsit magukról az ajándékokról is! A következők várnak rátok, ha ügyesek vagytok:

 


Izgatottak lettetek?

Akkor itt az ideje, hogy elkezdjetek készülni a kvízünkre, amely ezen a héten az előzmény-trilógiák első fejezétével, és a Star Wars-filmek első darabjával, a Baljós árnyakkal foglalkozik majd!

Vasárnap este 18:45-kor ugyanis ezzel a résszel indul útjára a több hetes SW-maratonunk! Nézd csak az ízelítőt:

Reméljük, ti is annyira izgatottak vagytok, mint mi. Ha igen, akkor kattintsatok ide az első, Baljós árnyak-kvízért!

Az Erő legyen veletek! Vigyázzatok a sötét oldallal, miközben a kérdéseinkre válaszoltok!

Legnézettebb videók