Műsorújság
RTL Most

Harry Potter-rajongók, figyelem! Ezt ti sem gondoltátok volna!

Újabb HP teória látott napvilágot, ami egy pillanat alatt felrobbantotta az internetet. Mutatjuk!

Úgy tűnik, eltelhet akárhány év, kedvenc varázslónk története örökre beszédtéma marad. A legújabb elgondolás Bogár bárd meséjéhez, A három testvér történetéhez köthető. A rajongók szerint a valóságban a Peverell fivérek nem mások, mint Voldemort, Piton professzor és Harry Potter.

Antioch Peverell – Voldemort

A legidősebb testvér a legyőzhetetlen pálcát, a Pálcák Urát kérte a Haláltól, aki végül önzősége miatt mégis a Halál kezére került. Nem nehéz összeegyeztetni Voldemort Nagyúrral, nemde?

Cadmus Peverell – Piton professzor

A középső testvér sosem tudta elengedni halott menyasszonyát, ezért a Feltámadás Kövére fájt a foga. Nagy boldogságára a kedvese feltámadt, de öröme nem tartott sokáig: addig-addig próbálta elviselni életre kelt szerelmét, míg végül véget nem vetett életének. Nos, most gondoljatok csak Piton professzorra, és a fiatalon elhunyt szerelmére, Lily Potterre!

Ignotius Peverell – Harry Potter

A legfiatalabb testvér leghőbb vágya mindössze annyi volt, hogy el tudjon bújni a Halál elől. Meg is kapta a láthatatlanná tévő köpenyt, aminek segítségével boldog és hosszú életet élhetett. Nem nehéz visszaemlékeznünk, ki kapta meg a varázsköpenyt…

Itt pedig még nincs vége a sztorinak, hiszen a feltételezés szerint Dumbledore nem más, mint maga a Halál, hisz az ő birtokában volt mind a három ereklye, ráadásul ő várta Harryt a King’s Cross pályaudvaron, miután a fiú feláldozta önmagát.

Bár az írónő még nem erősítette meg a napokban felröppenő elgondolást, azért lássuk be: van benne valami!

Nektek mi a véleményetek?

Legnézettebb videók