Műsorújság
RTL Most

A Csillag születik kapta az egyik legtöbb jelölést az Aranyglóbuszon!

Pár órája jelentették be az idei Golden Globes esélyeseit, ahol a Lady Gaga főszereplésével készült film akár öt díjat is bezsebelhet…

Hivatalosan is elindult a 2019-es filmes díjszezon, hiszen az Aranyglóbusz jelöltjeit ma jelentették be. Bár nagy meglepetések nem értek minket, akad egy-két olyan jelölt, amin felkaptuk a fejünket. Na, lássuk azt a listát!

A Legjobb dráma kategóriában természetesen az év egyik legnagyobb kedvence, a Csillag születik is helyet kapott, akárcsak Freddie Mercury és a Queen életét feldolgozó Bohém rapszódia. Sőt, egy szuperhős film, a Fekete Párduc is esélyes a glóbuszra, ami azért is furcsa, mert ilyen típusú alkotást nem igazán szoktak kitüntetni, pláne nem az egyik fődíjjal. Mellettük a Holdfény rendezőjének legújabb filmje, az If Beale Street Could Talk és a magyar mozikban már látható BlacKkKlansman című film mérkőzik meg.

A színészi kategóriákban minden bizonnyal nagy lesz a versengés, hiszen olyan nagy nevek kaptak jelölést, mint Willem Dafoe, Bradley Cooper, Emily Blunt, Charlize Theron, Christian Bale, Robert Redford, Viggo Mortensen vagy éppen John C. Reilly.

Mellettük a feltörekvő, fiatalabb tehetségek is díjjal a kezükben térhetnek haza a gáláról, mint például Emma Stone, Lady Gaga, Lucas Hedges, Rami Malek és Timothée Chalamet.

Gratulálunk! Január 7-én minden kiderül…

 

 

Legnézettebb videók