Műsorújság
RTL Most

Ezért kapott Mark Wahlberg több pénzt a világsztár színésznőnél?

Hatalmas port kavart a pár nappal ezelőtti hír, miszerint a színész jóval nagyobb gázsit kapott a legutóbbi filmjéért, mint női kollegája, most pedig úgy tűnik, magyarázat is van a botrányra.

Bőven van miről beszélni az All the Money in the World című mozi kapcsán, főleg ha az utóbbi egy-két hónap híreit vesszük számításba. Először kirúgták a filmből a szexuális zaklatással vádolt szereplőt, Kevin Spaceyt, hogy aztán pótforgatások segítségével Christopher Plummerrel helyettesítsék őt a kész moziban, most pedig két újabb színész, nevezetesen Mark Wahlberg és Michelle Williams körül robbant egy újabb bomba.

Előbbi ugyanis nagyságrendekkel magasabb fizetést kapott az újból felvett jelenetekért. Míg Wahlberg összesen 1,5 millió dollárral lett gazdagabb a mindössze 10 napos pótforgatásoknak hála, addig Williams mindössze 80 dollárt kapott naponta. Persze amint ez kiderült elindultak a találgatások arról, hogy mi lehet a tényleg botrányosan nagy különbség oka, főleg hogy mindkét színész főszerepet tölt be a filmben.

Úgy tűnik mostanra fény derült a turpisságra, amit nem meglepő módon a színészek szerződésében kell keresni. Annak ellenére, hogy mindkét szereplőt ugyanaz az ügynökség képviseli, szerződéseik különbözőek voltak abból a szempontból, hogy míg Williamsében szerepelt egy záradék a pótforgatásokat és azok díjazását illetően, addig Wahlbergnél ez hiányzott. Vagyis a sztárnak lehetősége volt külön tárgyalásokat folytatni a gázsijáról, amivel enyhén szólva is nyerő helyzetbe került a stúdióval szemben.

A helyzet iróniája ráadásul, hogy nem olyan rég Mark Wahlberget szavazták meg a tavalyi év legjobban fizetett színészének.

Azóta azonban újabb fordulatot vett az ügy, hiszen Wahlberg bejelentette, hogy felajánlja ezt a plusz pénzt - amit a fent említett pótforgatásokért kapott - egy alapítványnak, ami a szexuálisan bántalmazottakat segíti. Tette ráadásul mindezt Williams nevében. A színésznő persze kifejezetten hálásan fogadta a gesztust kollégájától.


Forrás: IGN, Screenrant
Kép: Freeman Film

Legnézettebb videók