Műsorújság
RTL Most

Ezért az 5 dologért, még jobban szereted majd az Őrült, dilis szerelmet!

Ryan Gosling és Emma Stone egy filmben? Ennyi már bőven elég lenne, hogy meg akarjuk nézni, de ennél jóval többet is tartogat a 21:45-kor kezdődő romkom.

Sokszor kiéheztünk már egy jó romantikus vígjátékra, szerencsére időről-időre kapunk egy-egy jó darabot Hollywoodtól. Ilyen a 2011-es Őrült, dilis, szerelem is.

Nézzük a legérdekesebb forgatási sztorikat a filmről!

1. A készítők folyamatos harcot vívtak egymás között, ugyanis nem tudták eldönteni, mi legyen a végső címe a mozinak. Annyira elkeseredettek voltak, hogy a forgatáson mindenkinek tabletet adtak, aki előállt bármilyen ötlettel.

2. A Jessicát alakító Analaigh Tipton modellként tűnt fel Hollywood egén, és egyszer majdnem eladták egy saudi hercegnek.

3. Hiába gondolhatnánk, hogy egy akkora sármőr, mint Ryan Gosling magabiztosan mozog a csajozás világában… egyáltalán nincs így. A film felvételei előtt könyveket olvasott róla, hogyan kell a bárokban felszedni a nőket.

4. A Dirty Dancing-emelés nem volt benne a forgatókönyvben, Gosling heppje volt, hogy folyton így emelgeti a partnernőit. Ebből pedig Emma sem maradt ki. Egy gond volt csupán: a felvétel közben jött rá, hogy bepánikol, ha így felemelik – egy régi tornász sérülés miatt. Így a filmben egy dublőr helyettesítette, hiszen a színésznő az első próbálkozás után sírva menekült el a kamerák elől.

Gosling szerint ilyen volt a közös emelésük: „mint amikor egy oposszum leesik a fáról és ki akarja kaparni mindkét szemedet…”.

5. Gosling és Stone már 3 filmben is szerelmespárt alakított – ezen kívül a Kaliforniai álomban és a Gengszter osztagban –, a kémiájuk tehát többszörösen bizonyított. Annyira, hogy az ágyban nevetgélős, iszogatós felvételek improvizációk voltak. A készítők leitatták őket, és random témákat üvöltöttek be nekik, amiről vihorászva beszélgetni kezdtek. Ezt pedig felvették.

És a film egyik legimádnivalóbb montázsa lett!

Ne felejtsétek el: 21:45-kor kezdődik az Őrült, dilis szerelem az RTL Klubon!

Legnézettebb videók