Műsorújság
RTL Most

Ez lesz Zack Snyder következő filmje!

Zack Snyder nem rendez többé szuperhősfilmet - legalábbis egyelőre. Most viszont megvan a következő projektje!

Zack Snyder feladata az volt, hogy felépítse a DC filmes univerzumát, kezdve Az acélemberrel (2013), ebbe viszont beletört a bicskája. Az Igazság Ligája munkálatait ugyan hivatalosan magánéleti problémák miatt fejezte be, de aztán kiderült a tényleges indok.

Mostanában nagy volt a csend a rendező körül, az utóbbi időben csak kisebb-nagyobb kulisszatitkokat osztott meg az Igazság Ligájáról, most viszont felfedte következő projektjét rajongóinak.

2016-ban még úgy tudtuk, hogy a The Last Photograph című filmen fog dolgozni, de úgy tűnik, ezt egyelőre jegelte, ugyanis a következő alkotása a The Fountainhead lesz!


Nálunk Az ősforrás címmel jelent meg Ayn Rand, orosz származású amerikai regényírónő és filozófus 1943-as regénye, melynek főhőse azok ellen harcol hajthatatlanul, akik saját énjüket mások akaratának rendelik alá. 

Az ősforrásból 1949-ben már készült egy film, ami a szerzőnek ugyan tetszett, de túl nagy siker nem lett belőle. Az írónő másik híres regényét, az '57-es Veszett világot (Atlas Shrugged) szintén vászonra vitték már, 2011 és 2014 között, méghozzá három filmre szabdalva, de ezek hatalmasat buktak a kasszáknál.

Ki tudja, talán ez a romantikus-filozofikus alapanyag pont Snydernek való? Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: ScreenRant

Legnézettebb videók