Műsorújság
RTL Most

Ez a nap csakis a romantikáról szól!

Az RTLII-n minden a szerelemről szól majd vasárnap este, hiszen több romantikus filmet is megnézhettek egymás után. Figyeljetek!

Szeretünk elolvadni a tévé előtt – valószínűleg nem vagyunk egyedül ezzel az érzéssel –, ezért is örülünk neki, hogy hébe-hóba azért még a mozikban is rá lehet akadni egy-két újabb gyöngyszemre. Ilyen lesz például Olivia Wilde és Oscar Isaac közös drámája is.

Most viszont a tévében is tobzódhatunk, hiszen az RTLII-n július 15-e (vasárnap) tényleg az érzelmeké lesz a főszerep! Négy olyan filmet is megnézhettek, amelyek garantáltan szíven találnak majd.

Először 10:40-kor érkezik Michael Fassbender, hogy a múltba rántva minket, délceg úriemberként varázsoljon el mindenkit a Jane Eyre főszereplőjeként.

Ezután 18:00-kor Ashton Kutcher és Katherine Heighl bonyolódnak egymásba egy kémsztori szálain keresztül – jön a Bérgyilkosék.

Az este legdrámaibb fordulata mégis 20:00-kor áll majd be, hiszen minden idők egyik legjobban szeretett – és leginkább megkönnyezett – története jön Ryan Goslinggal és Rachel McAdams-szel: A szerelmünk lapjai.

Ha befejeztük a pityergést, akkor egy kicsit kényeztethetjük is magunkat egy gasztro-szerelemmel – 22:30-kor kezdődik az Ízlések és pofonok.

Ha belelkesültetek, de mégsem lenne elég ennyi romantika egy napra, akkor bátran látogassatok el az RTL Mostra, ahol a Film+ pop-up oldalán is megannyi érzelmes film vár rátok. Mint például a Most jó, az Újra együtt, A te eseted vagy akár a Jack és Jill.

Éljen a romantika!

Legnézettebb videók