Műsorújság
RTL Most

Eredetileg így néztek volna ki a Hang nélkül szörnyei

Aki még nem látta az utóbbi idők egyik legjobb családi horrorfilmjét, gyorsan pótolja, mindenki más pedig kattintson!

Áprilisban szinte a semmiből robbant be a köztudatba a Hang nélkül című horror/dráma/sci-fi, amit John Krasinski rendezett, írt (részben), és feleségével, Emily Blunttal együtt játsszák a főszerepeket.

A történet egy posztapokaliptikus világban játszódik, és egy család megpróbáltatásairól szól, melynek tagjai kénytelenek teljes némaságban élni, mivel szuperhallású ragadozó lények lepték el a bolygót.

Az eredeti tervek szerint egyáltalán nem akarták megmutatni a szörnyeket, de egyre inkább megtetszett nekik a lények kinézete, így végül bekerültek a filmbe. A tervezési fázisban viszont még sokkal robosztusabb, félelemetesebb megjelenésük volt:

 

Krasinski egyébként megerősítette, hogy idegen lényekről van szó, tervezésüket pedig még a film korai munkálatai előtt megkezdték, a Cloverfield írója, Drew Goddard tanácsára.

A dizájnerek alapból vak szörnyeket akartak, Krasinski pedig különböző halak kinézetét tanulmányozta az őskorból. Afelől hajthatatlan volt, hogy fedje valami a lények „fülét”, és kinyíljon, amikor hallgatóznak. 

Mit szóltok a végeredményhez?

Forrás: ScreenRant

 

Legnézettebb videók