Műsorújság
RTL Most

Eldőlt, Jessica Chastain szerepet kap az Az folytatásában?

Már korábban is volt arról szó, hogy az Oscar-jelölt színésznő fogja alakítani a felnőtt Beverlyt, de most már ő is hozzászólt a pletykálkodáshoz. Lássuk a részleteket!

A 27 évvel később folytatódó történetben visszatér a Vesztesek Klubja, hogy immár felnőttként szegüljenek szembe a gyilkos bohóccal. Azt már eddig is tudtuk – nem kis megnyugvásunkra, (vagy inkább félelmünkre?) – hogy Krajcárost ezúttal is Bill Skarsgard alakítja, de a felnőtt szereplőkről ez idáig csak Jessica Chastain neve merült fel, mint a felnőtt Beverly.

Most viszont már beigazolódott a híresztelés, ugyanis a színésznő is megerősítette, hogy szívesen szerepelne az Az második felvonásában.

Az sem titok, hogy Chastain nagyon szoros barátságot ápol a film készítőivel, Andy Muschietti rendezővel és Barbara Muschietti producerrel:

„Imádom Andy-t és Barbara-t. Dolgoztam Andy első filmjében, a Mama-ban, Barbara pedig szinte a legjobb barátnőm. Még szép, hogy szeretnék velük dolgozni. Ők a barátaim, olyanok, mintha a családom lennének! Bárminek, amit alkotnak, a részese szeretnék lenni!”

Mivel nem sok horrorfilmben láthattuk eddig borzongani a színésznőt, így alig várjuk, hogy felvegye a harcot a cirkuszi lidérccel! Reméljük, tényleg felkérik és igent is mond a munkára!

A film 2019 szeptemberében kerül a mozikba, de semmiféleképpen se keseredjünk el, hiszen Chastain-t addig több mozifilmben is megcsodálhatjuk. Jövő hónapban érkezik is a Molly’s Game című önéletrajzi alkotás, amiben a színésznő egy síbajnokból avanzsált pókerjátékost alakít, akinek milliós játszmái miatt még a maffiával is meggyűlik a baja.

Forrás: Collider

Legnézettebb videók